A Plague Tale: Requiem PC, PS5, SW, XSX

Folytatódik az A Plague Tale története.

Íme, az A Plague Tale: Requiem gépigénye

A játék megjelenésének közelébe érve az Asobo Studio közzétette az A Plague Tale: Requiem gépigényét.

Ezekkel a címekkel kezdi az októbert a Game Pass

Már javában belegázoltunk az októberbe, így ideje volt, hogy a Microsoft is felsorakoztassa a hónap első Xbox Game Pass-játékait. A felhozatalra aligha lehet panaszunk.

A Plague Tale: Requiem - jöhet még egy sztoritrailer?

Vészesen közeledik az A Plague Tale: Requiem megjelenése, de a készítők addig sem hagynak minket látnivalók nélkül. Lessetek meg egy új sztoritrailert!

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

GC 2022: Kibővített gameplay traileren az A Plague Tale: Requiem

Tovább pörögnek az infók a Gamescomról, a Microsoft jóvoltából most egy hosszabb gameplay felvételen nézhetjük meg az A Plague Tale: Requiemet.

Káprázatos gameplay előzetest kapott az A Plague Tale: Requiem

Már csak két hónapot kell várnunk az A Plague Tale: Requiem megjelenésére, az eddig látottak alapján pedig igen sanszos, hogy az év egyik leglátványosabb játékával lesz dolgunk.

GC 2022: Ezekre a játékokra számíthatunk a Microsoft gamescomos műsorában

A Microsoft sem hagyja ki az idei Gamescomot, most pedig arról is lerántotta a leplet, hogy milyen játékok kerülnek majd bemutatásra a műsoruk alatt.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Októberben érkezik az A Plague Tale: Requiem - friss gameplay érkezett

Tizenkét percnyi nyers játékmenettel és az A Plague Tale: Requiem végleges megjelenési dátumával jelentkezett az Asobo Studio és a Focus Entertainment. Az árva testvérpár története októberben folytatódik.

Hamarosan végleges megjelenési dátumot kap az A Plague Tale: Requiem

A kiadó pár nap múlva végre bejelenti az A Plague Tale: Requiem hivatalos megjelenési dátumát, továbbá egy kibővített gameplay videóval is készül a rajongók számára.