A Plague Tale: Requiem PC, PS5, SW, XSX

Folytatódik az A Plague Tale története.

Még ebben a hónapban kiderül az A Plague Tale: Requiem megjelenési dátuma

Habár az A Plague Tale: Requiem viszonylag sokat szerepelt a Summer Game Fest műsorán, a megjelenési dátummal adósak maradtak a készítők.

SGF 2022: Ismét mozgásban az A Plague Tale: Requiem

Egy gameplay előzetessel köszönt be az Xbox és Bethesda Showcase műsorán az A Plage Tale: Requiem. Úgy tűnik, Amicia már nem az az ártatlan fiatal lány, akit az Innocence eseményei során megismertünk.

SGF 2022: Itt nézheted vissza a Tribeca Games Showcase-t

Többek között mozgásban láthattuk az A Plague Tale: Requiem és a Cuphead: The Delicious Last Course játékokat is.

A Plague Tale - készül a tévés feldolgozás

A hamarosan megjelenő folytatás mellett egy másik újdonságra is várhatnak az A Plague Tale: Innocence rajongói. Hugo és Amicia szívszorító történetét tévésorozatként is viszontláthatjuk majd.

Pazar gyűjtői kiadást kap az A Plague Tale: Requiem

A Focus Entertainment és az Asobo Studio megmutatta, mennyire gyönyörű gyűjtői kiadásra csaphatnak majd le a rajongók, ha megvásárolják majd az A Plague Tale: Requiemet, amiben folytatódnak Amicia és Hugo megpróbáltatásai.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

TGA 2021: Gameplayen az A Plague Tale: Requiem

Amica és Hugo megpróbáltatásainak még messze nincsen vége. A testvérpár visszatér az A Plague Tale: Innocence folytatásában, a halál, a pusztulás és a patkánysereg pedig változatlanul a nyomukban lohol.

E3 2021: Bemutatkozott az A Plague Tale: Requiem

Az A Plague Tale: Innocence folytatása is bemutatkozott az Xbox ma esti showján. Az a Plague Tale: Requiem szemet gyönyörködtető környezeténél már csak az utcákon hömpölygő patkányhullámok a meghökkentőbbek.