Marvel's Guardians of the Galaxy PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Az Eidos Montréal szállítja a Guardians of the Galaxy-játékot.
Típus:

Aranylemezen a Marvel's Guardians of the Galaxy

Sorra érkeznek a hírek a heteket, gyakran hónapokat késő játékokról, de úgy tűnik, hogy a Galaxis Őrzőinek nem kell ettől tartaniuk. A játék hivatalosan is elkészült, az Eidos Montréal pedig már kinyomtatta az aranylemezét.

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!

GC 2021: Újabb kedvcsinálón a Galaxis Őrzői-játék

Talán a Gamescom során huzamosabban is betekinthetünk majd a Marvel's Guardians of the Galaxyba, addig azonban álljon itt a legújabb kedvcsináló, amely a játék egy másik átvezetőjelenetéből ad ízelítőt.

Guardians of the Galaxy - így készültek az Őrzők

A Marvel's Guardians of the Galaxy egyedi megközelítésben tálalja majd az Őrzőket. A Marvel Filmes Univerzum és a képregények árnyékában nem egyszerű saját dizájnnal előállni, de az Eidos Montréal megpróbálkozik vele.

Új videón a Marvel's Guardians of the Galaxy

Peter Quill és elfuserált bandája idén az Eidos Montréal gondozásában tér vissza a videojátékok világába. A legújabb videóban az egyik küldetés központi figuráját, Lady Hellbendert ismerhetjük meg.

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

E3 2021: A közeljövő egyéb Nintendo Switch-játékai

A Nintendo Direct nagyobb bejelentéseit külön már szemléztük, most jöjjön a többi játék, amit várhatunk a hibrid konzolon. A legtöbb megjelenése nincs is olyan messze – sőt, némelyiknek már ma nekiláthatunk!

E3 2021: Bemutatkozott a Guardians of the Galaxy

Idén ősszel mindnyájan felhúzhatjuk Peter Quill csizmáját, hogy felforgassuk az univerzumot a Galaxis Őrzői oldalán. Az Eidos Montréal egy sztorifókuszú akciójáték formájában álmodta újra a Marvel-hősök kalandjait.