Marvel's Guardians of the Galaxy PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Eidos Montréal szállította a legújabb Guardians of the Galaxy-játékot.

A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

Nagyot bukott a Square Enix a Marvel-játékokkal

Nem titok, hogy a Marvel's Avengers erősen a várakozások alatt teljesített, ráadásul a Guardians of the Galaxy sem muzsikált sokkal jobban. Azt azonban máig nem tudhattuk, hogy mekkorát bukhatott ezekkel a címekkel a Square.

Segített a Game Pass a Guardians of the Galaxyn

Ugyan a Square Enix csalódásként élte meg a Marvel's Guardians of the Galaxy kezdeti eladási eredményeit, de a cég már korábban is jelezte, hogy igyekszik majd növekedési pályára helyezni a játék mutatóit.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

A Guardians of the Galaxy is jön a Game Passbe

Elképesztően jó felhozatallal fordul rá a márciusra az Xbox és a PC Game Pass, így már most bekerült a felhőbe a Microsoft Flight Simulator, hamarosan pedig a Guardians of the Galaxyra is lecsaphatnak az előfizetők.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

Guardians of the Galaxy - csalódott a Square Enix

Hiába a sok pozitív visszajelzés, úgy tűnik, a kasszáknál már nem teljesített megfelelően a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése, a Marvel's Guardians of the Galaxy. A Square Enix viszont azon van, hogy korrigálja a rossz rajtot.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Íme, a 2021-es Steam Awards nyertesei

A Steam tavaly is megkérte felhasználóit, hogy szavazzák meg, szerintük melyek voltak az év legjobb játékai – a felhasználók pedig így is tettek. Lássuk hát 2021 legjobb alkotásait!