Marvel's Guardians of the Galaxy PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Eidos Montréal szállította a legújabb Guardians of the Galaxy-játékot.
1704384900

Ingyenesen vihető a Marvel's Guardians of the Galaxy az Epicen

Ahogy az már egy korábbi szivárgásnak hála kiderült, az Epic Games mai ajándéka a Galaxis őrzői-játék lett, amit vétek lenne kihagyni. Ha még nem tettétek volna, akkor most mindenképp pótóljátok a kalandot!
1678203426

Felfedték a márciusi Xbox Game Pass-játékokat

Ahogy minden hónapban, az Xbox Game Pass-előfizetők márciusban is üdvözölhetik a játékok egy újabb hullámát. Azonban az éremnek két oldala van: számos alkotástól el is kell köszönniük a tavasz kezdetével.
1678114800

Ezek a címek távoznak márciusban a Game Passből

A következő két hétben nyolc játék fogja elhagyni az Xbox szolgáltatását, azonban amíg még benne vannak, kedvezményesen megvásárolhatók az előfizetők számára.
1668600000

Bejelentették a Grammy jelöltjeit: már videójátékok zeneszerzőit is díjazzák

Néhány hónappal ezelőtt a Recording Academy bejelentette, hogy öt új kategóriával bővítik az éves Grammy-díjátadót: végre itt is elismerik a videójáték-zenéket!
1666956780

Hamarosan a Galaxis Őrzőinek is hull a pelyhes

Ahogy a legtöbb Marvel-filmtől, A galaxis őrzőitől sem áll távol a humor, különösen az ünnepi különkiadásban, ami 2022. november 25-én debütál a Disney Pluson.
1664197800

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.
1656952800

A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.
1652453700

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.
1651674600

Nagyot bukott a Square Enix a Marvel-játékokkal

Nem titok, hogy a Marvel's Avengers erősen a várakozások alatt teljesített, ráadásul a Guardians of the Galaxy sem muzsikált sokkal jobban. Azt azonban máig nem tudhattuk, hogy mekkorát bukhatott ezekkel a címekkel a Square.
1649451309

Segített a Game Pass a Guardians of the Galaxyn

Ugyan a Square Enix csalódásként élte meg a Marvel's Guardians of the Galaxy kezdeti eladási eredményeit, de a cég már korábban is jelezte, hogy igyekszik majd növekedési pályára helyezni a játék mutatóit.