Marvel's Guardians of the Galaxy PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Eidos Montréal szállította a legújabb Guardians of the Galaxy-játékot.

Felfedték a márciusi Xbox Game Pass-játékokat

Ahogy minden hónapban, az Xbox Game Pass-előfizetők márciusban is üdvözölhetik a játékok egy újabb hullámát. Azonban az éremnek két oldala van: számos alkotástól el is kell köszönniük a tavasz kezdetével.

Ezek a címek távoznak márciusban a Game Passből

A következő két hétben nyolc játék fogja elhagyni az Xbox szolgáltatását, azonban amíg még benne vannak, kedvezményesen megvásárolhatók az előfizetők számára.

Bejelentették a Grammy jelöltjeit: már videójátékok zeneszerzőit is díjazzák

Néhány hónappal ezelőtt a Recording Academy bejelentette, hogy öt új kategóriával bővítik az éves Grammy-díjátadót: végre itt is elismerik a videójáték-zenéket!

Hamarosan a Galaxis Őrzőinek is hull a pelyhes

Ahogy a legtöbb Marvel-filmtől, A galaxis őrzőitől sem áll távol a humor, különösen az ünnepi különkiadásban, ami 2022. november 25-én debütál a Disney Pluson.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

Nagyot bukott a Square Enix a Marvel-játékokkal

Nem titok, hogy a Marvel's Avengers erősen a várakozások alatt teljesített, ráadásul a Guardians of the Galaxy sem muzsikált sokkal jobban. Azt azonban máig nem tudhattuk, hogy mekkorát bukhatott ezekkel a címekkel a Square.

Segített a Game Pass a Guardians of the Galaxyn

Ugyan a Square Enix csalódásként élte meg a Marvel's Guardians of the Galaxy kezdeti eladási eredményeit, de a cég már korábban is jelezte, hogy igyekszik majd növekedési pályára helyezni a játék mutatóit.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.