Marvel's Guardians of the Galaxy PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Eidos Montréal szállította a legújabb Guardians of the Galaxy-játékot.
1633788000

Friss videókon a Marvel's Guardians of the Galaxy

Az Eidos Montréal kis lépésekben minden fontos szegmensét bemutatja a hónapban érkező Marvel's Guardians of the Galaxynek. A legújabb kedvcsinálók Cosmóról, az űrkutyáról, illetve a játék zenéiről szólnak.
1633096802

Marvel's Guardians of the Galaxy - ezt tudja PC-n

Friss kedvcsinálót kapott a Square Enix műhelyében készülő Marvel's Guardians of the Galaxy. Az új előzetes kifejezetten a PC-s változatra, illetve azokra a funkciókra koncentrál, amelyeket majd támogatni fog a számítógépes kiadás.
1632492000

Újra mozgásban a Marvel's Guardians of the Galaxy

Kevés szedett-vedettebb szuperhőscsapat létezik a Galaxis Őrzőinél, úgyhogy komoly feladat vár majd ránk, ha elvállaljuk Peter Quill feladatát. A legújabb előzetesek arról számolnak be, hogy hogyan válhatunk igazi vezetővé.
1631811600

Aranylemezen a Marvel's Guardians of the Galaxy

Sorra érkeznek a hírek a heteket, gyakran hónapokat késő játékokról, de úgy tűnik, hogy a Galaxis Őrzőinek nem kell ettől tartaniuk. A játék hivatalosan is elkészült, az Eidos Montréal pedig már kinyomtatta az aranylemezét.
1631253600

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.
1631227980

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!
1629882000

GC 2021: Újabb kedvcsinálón a Galaxis Őrzői-játék

Talán a Gamescom során huzamosabban is betekinthetünk majd a Marvel's Guardians of the Galaxyba, addig azonban álljon itt a legújabb kedvcsináló, amely a játék egy másik átvezetőjelenetéből ad ízelítőt.
1628841600

Guardians of the Galaxy - így készültek az Őrzők

A Marvel's Guardians of the Galaxy egyedi megközelítésben tálalja majd az Őrzőket. A Marvel Filmes Univerzum és a képregények árnyékában nem egyszerű saját dizájnnal előállni, de az Eidos Montréal megpróbálkozik vele.
1628247600

Új videón a Marvel's Guardians of the Galaxy

Peter Quill és elfuserált bandája idén az Eidos Montréal gondozásában tér vissza a videojátékok világába. A legújabb videóban az egyik küldetés központi figuráját, Lady Hellbendert ismerhetjük meg.
1623852000

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.