Sherlock Holmes: The Awakened

Sherlock Holmes kalandjai ezúttal egy misztikus világba vezetnek egy kiválónak ígérkező kalandjáték keretében.

Újra belenézhetünk a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jébe

A tegnap esti Golden Joystick-díjátadón levetítettek egy új előzetest a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jéből is. Csekkoljátok!

Újabb előzetesen a Sherlock Holmes: The Awakened-remake

Először láthatjuk mozgásban a Sherlock Holmes: The Awakened-remake-et, egészen elképesztő a fejlődés az eredetihez képest.

Sherlock Holmes: The Awakened - pontosították a remake megjelenési dátumát

A minap véget ért a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jének Kickstarter-kampánya, ezzel együtt pedig a készítők pontosították a játék megjelenési dátumát is.

Megmutatta magát a Sherlock Holmes: The Awakened remake-je

Ugyan már a múlt héten megtudhattuk, hogy készül a 15 éves Sherlock Holmes-játék modern feldolgozása, most végre egy másfél perces kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

Remake-et kap a Sherlock Holmes: The Awakened

Alapos remake-et kap a Frogwares egyik legnépszerűbb Sherlock Holmes-játéka, a The Awakened. A modern kiadás a nyomozás mechanikáit és a történetet is átírja némileg.

A heti játékmegjelenések

A héten leginkább PC-fronton várható komolyabb invázió, viszont nem érdemes elmenni szó nélkül a többi platform mellett sem, hiszen a felhozatal másutt is remek.

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!