Sherlock Holmes: The Awakened

Sherlock Holmes kalandjai ezúttal egy misztikus világba vezetnek egy kiválónak ígérkező kalandjáték keretében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szerencsére ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, még ha kicsit csendesebbet is durrannak, mint máskor. A mennyiségre sem lehet panaszkodni, számos early access játék kezdi meg a pályafutását a héten.

Watson is fontos szereplő a Sherlock Holmes: The Awakenedben

A Frogwares gyakorlatilag a nulláról építi újra a klasszikus detektívjátékot, és most ti is megcsodálhatjátok, hogy milyen jó munkát végzett. A két főszereplőre, Sherlockra és Watsonra koncentrál az új előzetes.

Megvan a Sherlock Holmes: The Awakened dátuma

A Frogwares detektívjátéka ismerős lehet azoknak, akik játszottak a 2007-es eredetivel, ám a látványon kívül máshol is alapos ráncfelvarráson esett át a Sherlock Holmes: The Awakened. Most már azt is tudjuk, mikor érkezik.

Heteket csúszhat a Sherlock Holmes: The Awakened megjelenése

Az izgalmas detektívkaland megjelenését eredeti tervek szerint február végére vagy március elejére tervezték, de már áprilisi dátumról is beszélnek.

Gameplay előzetesen a Sherlock Holmes: The Awakened

Ha kedvelitek a Frogwares detektívjátékait, akkor ne szalasszátok el a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jét sem! A demóra már most lecsaphattok.

Újra belenézhetünk a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jébe

A tegnap esti Golden Joystick-díjátadón levetítettek egy új előzetest a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jéből is. Csekkoljátok!

Újabb előzetesen a Sherlock Holmes: The Awakened-remake

Először láthatjuk mozgásban a Sherlock Holmes: The Awakened-remake-et, egészen elképesztő a fejlődés az eredetihez képest.

Sherlock Holmes: The Awakened - pontosították a remake megjelenési dátumát

A minap véget ért a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jének Kickstarter-kampánya, ezzel együtt pedig a készítők pontosították a játék megjelenési dátumát is.

Megmutatta magát a Sherlock Holmes: The Awakened remake-je

Ugyan már a múlt héten megtudhattuk, hogy készül a 15 éves Sherlock Holmes-játék modern feldolgozása, most végre egy másfél perces kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

Remake-et kap a Sherlock Holmes: The Awakened

Alapos remake-et kap a Frogwares egyik legnépszerűbb Sherlock Holmes-játéka, a The Awakened. A modern kiadás a nyomozás mechanikáit és a történetet is átírja némileg.