GRID Legends PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A GRID-széria következő, történetközpontú darabja.

Februárban érkezik a GRID Legends

Beigazolódtak a pletykák, tényleg jövő februárban jelenik meg a Codemasters következő versenyjátéka, a GRID Legends. A tegnapi nagy bemutató során rengeteg látnivaló és néhány érdekes infómorzsa várt bennünket.

Mindenre fény derül ma a GRID Legends kapcsán

Ma délután végre minden kiderül a GRID Legendsről, az Electronic Arts és a Codemasters ugyanis egy élő műsor keretein belül nem csak a játék első játékmenet-bemutatóját, de a pontos megjelenési dátumot is leleplezi.

Megvan, mikor jelenik meg a GRID Legends?

A digitális áruházak monitorozásával foglalkozó Aggiornamenti Lumia a Twitteren rántotta le a leplet a GRID-sorozat következő felvonásának, a GRID Legendsnek a lehetséges megjelenési időpontjáról.

Nagy dobásra készül a Codemasters

Legalábbis a csapat egyik új álláshirdetése szerint eddigi fennállásuk legnagyobb és legambiciózusabb projektjén dolgoznak, ami az Electronic Arts nyújtotta anyagi támogatással talán nem tűnik túlzásnak.

Sztorimóddal érkezik a GRID Legends

Az EA Play Live bemutatóját a Codemasters következő versenyjátéka, a GRID Legends nyitotta. Az új epizód játékélménye hű marad az előző részekhez, de a szélsebes versenyeket ezúttal egy izgalmas történet veszi majd keretbe.