GRID Legends PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A GRID-széria következő, történetközpontú darabja.
1642705200

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a GRID Legends

Friss előzetest kapott a Codemasters legújabb versenyjátéka, a GRID Legends. A valódi színészeket alkalmazó sztorimódból korábban már láthattunk ízelítőt, most azonban közelebbről is bemutatkozik Ncuti Gatwa karaktere, Valentin Manzi.
1642582800

Befutott a GRID Legends gépigénye

Néhány hét múlva már róhatjuk a köröket a GRID Legends pályáin, aki azonban PC-n áll majd a pepita zászlóhoz, jobban teszi, ha előtte lecsekkolja a játék rendszerkövetelményeit. Ne aggódjatok, egész barátságosnak tűnik a gépigény!
1638608400

Februárban érkezik a GRID Legends

Beigazolódtak a pletykák, tényleg jövő februárban jelenik meg a Codemasters következő versenyjátéka, a GRID Legends. A tegnapi nagy bemutató során rengeteg látnivaló és néhány érdekes infómorzsa várt bennünket.
1638518424

Mindenre fény derül ma a GRID Legends kapcsán

Ma délután végre minden kiderül a GRID Legendsről, az Electronic Arts és a Codemasters ugyanis egy élő műsor keretein belül nem csak a játék első játékmenet-bemutatóját, de a pontos megjelenési dátumot is leleplezi.
1637946008

Megvan, mikor jelenik meg a GRID Legends?

A digitális áruházak monitorozásával foglalkozó Aggiornamenti Lumia a Twitteren rántotta le a leplet a GRID-sorozat következő felvonásának, a GRID Legendsnek a lehetséges megjelenési időpontjáról.
1633960849

Nagy dobásra készül a Codemasters

Legalábbis a csapat egyik új álláshirdetése szerint eddigi fennállásuk legnagyobb és legambiciózusabb projektjén dolgoznak, ami az Electronic Arts nyújtotta anyagi támogatással talán nem tűnik túlzásnak.
1626975367

Sztorimóddal érkezik a GRID Legends

Az EA Play Live bemutatóját a Codemasters következő versenyjátéka, a GRID Legends nyitotta. Az új epizód játékélménye hű marad az előző részekhez, de a szélsebes versenyeket ezúttal egy izgalmas történet veszi majd keretbe.