Splinter Cell: Double Agent

A játék a next-gen konzolokra, és persze PC-re fog megjelenni - a jelenlegi konzolosok elkezdhetnek gyűjteni valami más vasra... :'(
Típus: Akció, Sunyizós

A Splinter Cell: Double Agent az Xbox Live legjobbja

Megérkezett az Xbox Live legjobbjait összesítő, tíz címet felvonultató lista. Nem nagy meglepetés, hogy az élen a most megjelent Splinter Cell: Double Agent található.

Elkészült a Splinter Cell: Double Agent PC-s verziója

A Ubisoft bejelentette, hogy révbe értek a PC-s Splinter Cell: Double Agentnek fejlesztési munkálatai, s két héten belül végre megjelenhet ez a verzió is.

Angliában hódít a Football Manager 2007

Megtört a jég! Megtört, ugyanis több hetes uralma után a FIFA 07 visszavonulni kényszerült a Football Manager 2007 által, mely elfoglalta a dobogó első fokát.

A jövő heti játékmegjelenések

És igen! A héten végre megérkezik a Dark Messiah of Might and Magic, a F.E.A.R.: Extraction Point, a Guild Wars: Nightfall és még sok más - hatalmas - finomság!

Az e-heti játékmegjelenések

Megérkezett a friss játékmegjelenéseket összesítő lista. Abban biztosak lehettek, hogy nem egy vérszegény hétnek nézünk elébe most sem!

Megérkezett a Splinter Cell 4 többjátékos demója

Megjelent a Splinter Cell-sorozat negyedik részének demója X360-ra. A Double Agent alcímet viselő epizód többjátékos módját próbálhatják ki a konzol tulajdonosai.

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.

Splinter Cell: Double Agent - Lesz gyűjtői kiadás is

A Ubisoft bejelentéséből tudtuk meg, hogy az igazán nagy rajongók kis szerencsével akár a negyedik Splinter Cell limitált változatába is beruházhatnak...

Képek Sam Fisher következő küldetéséről

A CVG munkatársai exkluzív képeket kaptak a Splinter Cell: Double Agent első küldetéséről, melyben Sam Fisher barátunknak egy rakéta kilövését kell megakadályoznia.

Wii-re is készül a Splinter Cell: Double Agent

A Ubisoft bejelentette, hogy nyitócímként Nintendo Wii-re is megjelenik a Splinter Cell negyedik része, a Double Agent - a részletekért és az első képekért olvassatok tovább!