Splinter Cell: Double Agent

A játék a next-gen konzolokra, és persze PC-re fog megjelenni - a jelenlegi konzolosok elkezdhetnek gyűjteni valami más vasra... :'(
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Double Agent

Kedvenc sunyizós kémgurunk visszatért, hogy egy csapásra forgassa fel az addigi Splinter Cell-ekben megszokott alapelveket. A Double Agent ugyanis nem kis szerepet vállal magára, mint Sam Fisher barátunkat a rosszfiúk oldalára állítja – nem titok: A hajdani NSA szuperkém szakított békés életvitelével, a bűn útjára tévedt, melynek folyománya, hogy egy szeretetreméltó börtön otthonos komfortját élvezheti.

Splinter Cell: Double Agent bejelentés

Hivatalos megerősítés is érkezett arról, ami már pár napja terjengett az interneten.

Splinter Cell: Double Agent

Minden jel arra utal, hogy Puha Ubiéknak végre sikerült elnevezniük a Splinter Cell negyedik részét. Bár a bejelentés még nem történt meg, az infók kőkemények!

Splinter Cell 4 infók

Az UbiSoft sikersorozatának, a Splinter Cellnek az új darabjárol, a Splinter Cell 4-ről láttak napvilágot új, érdekes információk.

Splinter Cell 4 képek!

Újabb képek jelentek meg a mostanában tar fejet viselő barátunk, Sam Fisher legújabb kalandjából a Splinter Cell 4-ből!

Splinter Cell 4 teaser site frissülés!

Splinter Cell 4 teaser site-ja a mai nap folyamán újra frissült és egyre több sejtelmes információval próbálja megakadályozni a figyelmünk lankadását!

Szombat délutáni galériamánia

Ismételten friss képekkel bővült galériánk. Van itt Kameo, NBA 06, Project Gotham Racing 3, Ridge Racer 6, Splinter Cell 4, Test Drive meg minden más jóság.

Splinter Cell 4 képek

Megérkeztek az első Splinter Cell 4 képek! Úgy tűnik, hogy Sam bácsi élete nagy fordulatott vett az eltelt időszak alatt és másik oldalról szemléli a Világot.

Óvakodj Sam Fisher-től

A Splinter Cell 4 bemutató oldala a napokban vadi új pop-upokkal frissült, melynek segítségével talán többet megtudhatunk Sam Fisher bűnöző létéről.

Sam Fisher bűnöző?

Anno az X05 fesztiválon megtörtént hivatalos bejelentéskor értesítettünk Benneteket a Splinter Cell 4 teaser oldaláról - most ez frissült némiképp.