Splinter Cell: Double Agent

A játék a next-gen konzolokra, és persze PC-re fog megjelenni - a jelenlegi konzolosok elkezdhetnek gyűjteni valami más vasra... :'(
Típus: Akció, Sunyizós

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

A heti játékmegjelenések

Március utolsó hetének megjelenési listája következik! A héten érkezik a Command & Conquer 3, Sam & Max: Episode 5, az Oblivion kiegészítője és a PS3-as Double Agent.

Három játék is lekési a PS3 európai premierjét

A PlayStation 3-ra készülő The Elder Scrolls IV: Oblivion, a F.E.A.R. és a Splinter Cell: Double Agent sem debütál majd együtt a Sony újgenerációs gépével.

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

Splinter Cell: Double Agent

Emlékszem, egyszer nagyon rég egy barátomnál, aki lelkes PlayStation tulajdonos volt, a játékokra terelődött a szó. A Quake 2 már kezdett kimenni a divatból és különben sem voltam elégedett az állandó henttel, mellyel minket, PC-s játékosokat árasztottak el „akció” címén. Mikor ezt kifejtettem neki, érdekesen reagált. Széles vigyor ült ki az arcára, bekapcsolta a PS-t, betett egy lemezt, kezembe nyomta a kontrollert és azt mondta: „Játssz!”

Splinter Cell: Double Agent X360-as patch

Sam Fisher rajongói ismét örülhetnek: az Xbox 360-as Splinter Cell: Double Agent újabb foltot kapott. Rajongók, irány az Xbox Live!

Sam Fisher is kér a PlayStation 3-ból

Bár a legtöbb platformra így is a Splinter Cell: Double Agent jelent meg a sorozat történelmében, a fanszia Ubisoft nem éri be ennyivel: megjelentetik PS3-ra is a cuccot!

Újabb huszonkilenc Xbox-cím tolható majd X360-on

Hivatalosan ugyan még nem jelentette ugyan a Microsoft, de egyesek tudni vélik, hogy hamarosan újabb 29 XBOX-címmel bővül az X360 visszafelé kompatibilitási listája.

Új Xbox 360-demók jelentek meg

Két új demót tölthetnek le az X360-tulajdonosok a mai naptól fogva az Xbox Live rendszerén keresztül. Mindkettő komoly anyag, érdemes lerángatni a kipróbálható verziókat!