Splinter Cell: Double Agent

A játék a next-gen konzolokra, és persze PC-re fog megjelenni - a jelenlegi konzolosok elkezdhetnek gyűjteni valami más vasra... :'(
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.
1370168347

Már a next-gen Splinter Cellen ötletelnek

A Ubisoft a jövőben is kiemelt fontosságú szériaként tekint a Splinter Cellre, ebből kifolyólag természetesen a következő generáció alatt is kapunk folytatásokat hozzá. Az is biztos, hogy Sam Fisher visszatér.
1354798832

A New Regency készíti el a Splinter Cell-filmet

Az Assassin's Creed-mozi után a Splinter Cell filmadaptációját is a New Regency gyártja le, miután a stúdió és a Ubisoft aláírta a megállapodást. Mint ismert, Sam Fishert pedig a zseniális Tom Hardy alakítja majd. Hurrá!
1352962800

Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.
1339858845

A Paramount viheti filmre a Splinter Cell-t?

Újabb fejlemények láttak napvilágot az előkészületi fázisban leledző Splinter Cell mozifilmről. Lapértesülések szerint a Paramount gyártócég már tárgyalásokat folytat a Ubisofttal. A fércművek elkerülése végett a franciák teljes kontroll alatt tartanák Sam Fisher filmes kalandját.
1304402411

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.
1293903076

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.
1283775737

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.
1281166020

A LucasArts-hoz igazol a Splinter Cell dizájnere

Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.
1272996720

Elhagyja a Ubisoftot a Splinter Cell dizájnere

Kilenc év után, önszántából hagyja el a Ubisoftot Clint Hocking, a Splinter Cell-sorozat és a Far Cry 2 dizájnere - a döntésről blogján számolt be a nagyközönségnek.