Splinter Cell: Double Agent

A játék a next-gen konzolokra, és persze PC-re fog megjelenni - a jelenlegi konzolosok elkezdhetnek gyűjteni valami más vasra... :'(
Típus: Akció, Sunyizós

E3 2006: Észvesztő galériamánia

Most csak 170 kép érkezett, ezek közül a legjobbak: Assassins Creed, Golden Axe, Gran Turismo, Hitman, Prey, Splinter Cell és War Front. Gyertek, ellenőrizzétek!

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!

E3 2006: Microsoft Konferencia ÉLŐBEN ITT!

Lehet készülni, még több meleg ételt és kávét elővenni, ugyanis pontosan fél óra múlva kezdődik a Microsoft E3-as konferenciája, és mi ismét élőben közvetítünk Nektek!

E3 2006: 180 új kép érkezett

Assassin's Creed, Bioshock, Dark Sector, Enemy Territory, Gears of War, SiN, Splinter Cell, Test Drive - és ez még nem minden! Gyere és csodálkozz!

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

Kedd esti galériamánia

Ma este is hatalmas adag képpel bővültünk. Van itt Dark Messiah, Ghost Recon 3, SiN, Splinter Cell, Superman, Test Drive, The Elder Scrolls és még rengeteg édesség.

Splinter Cell: Double Agent látnivalók

Új képek érkeztek a Splinter Cell: Double Agent-ből. A számszerint 6-db látnivaló kifejezetten jó minőségű és megtekintésük kötelező.

Splinter Cell:Double Agent Képz!

A mostanában tar fejet és rabruhát viselő Sam barátunk legújabb kalandjaiből érkezett pár friss, ropogós kép. Nézzétek meg!

Splinter Cell: Double Agent

Kedvenc sunyizós kémgurunk visszatért, hogy egy csapásra forgassa fel az addigi Splinter Cell-ekben megszokott alapelveket. A Double Agent ugyanis nem kis szerepet vállal magára, mint Sam Fisher barátunkat a rosszfiúk oldalára állítja – nem titok: A hajdani NSA szuperkém szakított békés életvitelével, a bűn útjára tévedt, melynek folyománya, hogy egy szeretetreméltó börtön otthonos komfortját élvezheti.

Splinter Cell: Double Agent bejelentés

Hivatalos megerősítés is érkezett arról, ami már pár napja terjengett az interneten.