MultiVersus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Warner Super Smash Bros.-klónja.
1652714084

Őrült kedvcsinálót kapott a MultiVersus

Eddig is sejthettük, hogy a Warner saját Super Smash Bros.-klónja nem fogja majd vissza magát, erre pedig nem cáfolt rá a legfrissebb animált rövidfilm sem. Ti már készültök az alfára?
1652529600

Még ebben a hónapban elrajtol a MultiVersus alfatesztje

Hamarosan újabb próbakörrel jelentkezik a Warner saját Super Smash Bros.-klónja, a játékosok már jelentkezhetnek a MultiVersus zárt alfatesztelésére. Bónuszként egy hosszabb gameplay videót is tudunk mutatni.
1649417580

Kiszivárgott gameplay felvételen a MultiVersus

Már nagyban zajlik a Warner-féle Smash Bros.-klón tesztelése, az egyik videómegosztón pedig ki is szivárgott belőle néhány percnyi gameplay felvétel. Csekkoljátok, amíg lehet!
1645443540

A héten indul a MultiVersus tesztelése

Már ezen a héten egymásnak veselkednek a Warner Bros. jól ismert karakterei, a napokban rajtol el ugyanis a MultiVersus technikai tesztelése. Mutatjuk, hogy hol tudtok rá regisztrálni!
1637258400

Bemutatkozott a Multiversus, a Warner brawlere

A korábbi pletykák és szivárgások után ma hivatalosan is lerántották a leplet a Multiversusról. A különös brawler a Warner filmes és televíziós tulajdonainak őrülten színes szereplőgárdáját ereszti egymásnak.
1635580800

Kiszivárgott képeken a Warner Smash Bros.-klónja

Teljes őrültségnek hangzik a dolog, de egyre több jel árulkodik arról, hogy a Warnernél valóban készül egy Super Smash Bros.-ra hajazó brawler. Az első kiszivárgott képek mellett néhány friss infót is kaptunk a játékról.