Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kap a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare.

Kiszivárgott képek erősítik meg a Call of Duty: Modern Warfare II új játékmódját

A jelek szerint igazak voltak a pletykák, amelyek arról szóltak, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II egy új, az Escape from Tarkovra hajazó játékmódot kaphat.

Jövőre is ígér "prémium" Call of Dutyt az Activision

Habár a pletykák szerint jövőre nem kapunk teljes értékű Call of Duty-epizódot, az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentésében 2023-ra is ígérnek "prémium Call of Duty-tartalmat".

Aranybánya volt a szivárogtatóknak a mobilos Warzone alfatesztelése

Az adatbányászok áttúrták a mobilos Warzone tesztkliensét, és a Call of Duty: Modern Warfare II-re, valamint a 2024-es epizódra utaló nyomokat találtak benne.

A Call of Duty-univerzumban fog játszódni az Activision új RPG-je

Talán elsőre furcsának tűnhet, de nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan kapunk egy szerepjátékot Call of Duty-körítéssel.

Szivárognak a részletek a Call of Duty: Modern Warfare II bétája kapcsán

Az Amazon már nem először lő le idő előtt megjelenéseket, most épp a következő Call of Duty bétájának rajtját sikerült hamarabb kiszivárogtatnia.

Nyílt világú szerepjátékhoz toboroz az Infinity Ward

Hát erre mi sem számítottunk. Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II fejlesztőcsapata valami egészen izgalmas újdonságba vágja a fejszéjét. Nyílt világú szerepjátékon dolgozik az Infinity Ward.

SGF 2022: Call of Duty: Modern Warfare II - így fest egy teljes küldetés

Kiadós gameplay-bemutatót kapott a Call of Duty-sorozat idei epizódja, a Modern Warfare II. Elkísérhetjük egy teljes bevetésre a Task Force 141 elitcsapatát.

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare II első teljes előzetese

A Task Force 141 készen áll a bevetésre! Ma végre megmutatta magát a Call of Duty-sorozat következő epizódja, amely a 2019-es Modern Warfare-t folytatja, miközben új alapokat is lehelyez a franchise-nak.

Pályaszerkesztőt is kaphat a Call of Duty: Modern Warfare II?

Bő tizenöt évvel ezelőtt a Call of Duty-széria számára sem volt idegen a közösségi tartalomgyártás, az idei epizód pedig visszatérhet a gyökerekhez. A pletykák szerint pályaszerkesztővel érkezhet a Modern Warfare II.

SGF 2022: Főleg már bejelentett játékokkal foglalkozik a Summer Game Fest Showcase

Geoff Keighley azt kéri a Summer Game Fest idei műsorát váróktól, hogy ne támasszanak túl nagy elvásárokat. Habár lesznek új bejelentések, a csütörtöki műsor elsősorban már ismert játékokra fog koncentrálni.