Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kap a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare.

Élőszereplős teaseren a Call of Duty: Modern Warfare II

A jövő héten végre mozgásban is láthatjuk az idén ősszel érkező Call of Duty: Modern Warfare II-t, előtte azonban kaptunk egy egyperces teasert, hogy legyen mivel hangolódnunk.

Visszatér a Steamre a Call of Duty?

A találgatások szerint visszatérhet a Steamre a Call of Duty-sorozat, miután szemfülesek kiszúrták, hogy egy rövid időre feltűnt az üzlet felületén a Modern Warfare II artworkje.

Dátumot kapott a Call of Duty: Modern Warfare II

A teljes leleplezés még mindig odébb van, de az Activision és az Infinity Ward addig sem hagyja, hogy elfeledkezzünk a Call of Duty-sorozat következő darabjáról.

Júniusban futhat be az új Call of Duty első trailere

A hírek szerint júniusban hullhat le a lepel ténylegesen is a Call of Duty: Modern Warfare 2-ről, jó eséllyel ugyanis valamelyik "E3-as" eseményen fogják levetíteni a játék első trailerét.

Activision: a második világháborús körítés miatt teljesített gyengén a Vanguard

Már az Activision sem titkolja, hogy a Call of Duty: Vanguard jócskán a várakozások alatt teljesített. A kiadó szerint részben a második világháborús téma okolható az érdeklődés megcsappanásáért.

Leleplezték a Call of Duty: Modern Warfare 2 logóját

Egy nyúlfarknyi, a játék logóját bemutató teaser trailerrel formálisan is bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare 2, amely idén ősszel kerül majd boltokba.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Az Infinity Ward már az új Call of Duty bemutatójára hangol

Nem lehet már messze az idei Call of Duty-epizód bemutatója, erről árulkodik legalábbis, hogy a fejlesztést végző Infinity Ward közösségi felületei "elsötétültek" a minap.

Előfizetéses rendszerre vált a Call of Duty?

A Charlie Intel szúrta ki, hogy az Activision Blizzard honlapján felbukkant egy új álláshirdetés, aminek a leírása részletesen felvázolja, milyen jövőt is képzel el a kiadó a Call of Duty-sorozatnak.

Hivatalos: jön a Modern Warfare 2 és az új Warzone

A pletykákat követően a minap hivatalosan is megerősítette az Activision, hogy az idei Call of Duty a 2019-es Modern Warfare folytatása lesz, és már az "új Warzone-élmény" is készül az Infinity Wardnál.