A Warzone-ban leplezik le a Call of Duty: Modern Warfare III-at

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 29.
  • Hír
Link másolása
Az aktuális Call of Duty ötödik szezonját részletező blogbejegyezésből derült ki, hogy ezúttal is egy játékon belüli esemény során fogják leleplezni az idei részt. Érdemes lesz tolni a Warzone-t, ha már nem bírunk magunkkal.

Nyakunkon a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 5. szezonja, amely során a következő részt is leleplezik majd. Hasonlóan az elmúlt években tapasztaltakhoz, ismét a Warzone egy játékon belüli eventje ad otthont a bejelentésnek. A pontos dátum még nem ismert.

A Call of Duty: Modern Warfare III bemutatkozása egy korlátozott ideig tartó küldetéssor végén esedékes, melynek során "csatlakoznunk kell a Shadow Company soraihoz, hogy felvegyük a harcot a Konni erőivel, és leszámoljunk a vegyi fegyverrel való fenyegetéssel, mielőtt túl késő lenne." További részletek érkeznek hamarosan az Activision jóvoltából.

Már a kiadó sem csinál titkot a Modern Warfare III-ból, hiszen a minap kiszivárgott a shooter posztere, és úgy néz ki, hogy a sorozat ikonikus gonosztevője, Vladimir Makarov is visszatér az idei részben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...