Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
1357390839

Szakít az FPS-műfajjal a Crysis 4?

Habár a Crytek nem titkoltan mindig is trilógiaként tekintett a Crysis-sorozatra, de a producer szerint "határozottan" van még potenciál a szériában. Lehetséges, hogy nem FPS lesz a negyedik rész?
1352802047

Egy Crysist csinálna még a Crytek

Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!
1352791221

HWSW: Az online játékok sincsenek biztonságban

Egy Szöulban tartott, multiplayer játékok biztonságával is foglalkozó konferencián hozott nyilvánosságra két sebezhetőséget a ReVuln. Az egyik hibát a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, a másikat pedig a több népszerű játék alapjául szolgáló CryEngine 3-ban találta a cég - írja a HWSW.
1338797234

A konzolok halálát jósolja a Crytek-főnök

Cevat Yerli szerint a következő konzolgeneráció lesz az utolsó, de, hogy a Crytek számára azután mit tartogat a jövő, abban még ő sem biztos. Vitára és Wii U-ra nem akarnak fejleszteni, ezen kívül pedig a mobilos és közösségi játékok térhódításában biztos csak.
1329807622

Ismét lepaktált a Crytek és az EA

Nincs ezen semmi meglepő, tekintve, hogy a Crysis-sorozat az Electronic Arts égisze alatt jelent meg. A német stúdió és a kiadóóriás a jelek szerint újra összeállt egy közös játék erejéig. Ők még független stúdiónak számítanak, így akár több kiadónak is dolgozhatnak egyszerre.
1328187619

GFACE - bemutatkozik a Crytek online platformja

Nagy fába vágta a fejszéjét a német Crytek: olyan online közösségi cross-platformot hoz létre, melyen a streamelhető játékok mellett barátkozhatunk és cseveghetünk is. Mindez böngészőből futna, és igazi nagyágyú címekkel is játszhatunk majd - a zárt béta már kezdetét vette.
1317801630

Crysis launch trailer a konzolos startra

Minden idők legbefolyásosabb PC-s benchmark játéka megérkezett Xbox 360-ra és PS3-ra is. Ennek apropóján az EA kiadta a megjelenést beharangozó előzetest és egyöntetű véleményünk alapján igen durván néz ki az első Crysis a CryEngine 3.0-ra átültetett változata. Nem hiszitek?
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1317193251

430 ezerszer töltötték le a CryEngine 3 SDK-t

A Crytek örömmel adta a tudtunkra, hogy a CryEngine 3-hoz kiadott modkészítő felületet immáron 430 ezer alkalommal töltötték le a próbálkozó kedvű felhasználók az augusztusi megjelenés óta. A német brigád őszintén reméli, hogy innovatív játékok születhetnek a jövőben erre a motorra.
1317027480

Jövő héten jön a konzolos Crysis

Nemrég már beszámoltunk az örömteli hírről, miszerint megannyi pletyka és kívánság után a Crysis első része valóban konzolokra költözik, ráadásul az Electronic Arts nem is tököl sokat: a játék már a jövő héten letölthetővé válik, érdemes előkészíteni a pénztárcákat és bankkártyákat!