Assassin's Creed: Mirage PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bagdadban játszódó epizódot kap az Assassin's Creed.
1699884538

Brit toplista: hiába a fanyalgás, élen nyitott a Call of Duty: Modern Warfare III

Nincs mit tenni, ha új Call of Duty kerül a piacra, akkor garantált, hogy azt vinni fogják, mint a cukrot. A botrányos megítélésű Modern Warfare III még a legnagyobb sikerjátékokat is lenyomta a dobozos eladási listán.
1699275600

Brit toplista: még mindig Mario az élen

Az olasz vízvezeték-szerelő továbbra is tartja első helyét, az EA idei focis játékán kívül csak a Nintendo játékai tudtak előrébb kerülni a múlt héten, mindenki másnál visszaesett a forgalom.
1698675124

Brit toplista: Mario lenyomta Pókembert is

Helycsere történt a brit toplista élén: ezúttal Mario és barátai vihették haza a dobozos eladási lista aranyát. Érkezett néhány izgalmas új cím is, a dobogó jelenlegi urait azonban nehéz lesz kirobbantani a helyükről.
1698068395

Brit toplista: mindent letaroltak New York hálószövői

Ahogy az várható volt, mind a Marvel's Spider-Man 2, mind pedig a Super Mario Bros. Wonder előkelő helyen nyitott a brit eladási listán. A Nintendo bajszos hőse mellett a Sega fürge kabalája is versenybe szállt.
1697545902

Brit toplisa: a dobogót sem érte el a Lords of the Fallen

Hiába az ígéretes előzetesek, viszonylag gyenge rajtot vett a Lords of the Fallen friss rebootja. A játékon valószínűleg a rengeteg technikai probléma és szörnyű teljesítmény sem segített.
1697094049

A jelenlegi generáció legjobb startját produkálta az Assassin's Creed: Mirage

A Ubisoft örömmel újságolta el, hogy az Assassin's Creed: Mirage az eddigi legnagyobb újgenerációs premiert produkálta a darabeladások tekintetében. Nagyjából annyian játszanak vele, mint anno az Originsszel és az Odyssey-vel.
1696942904

Brit toplista: Az Assassin's Creed: Mirage sem tudta lenyomni az EA Sports FC 24-et

Az ég kék, a fű zöld, a britek meg csípik a focit. Tudjuk, hogy ezzel nem mondtunk semmi újat, de az mégis meglepő, hogy még a frissen megjelent új Assassin's Creed sem tudta elorozni a labdarűgók aranyérmét.
1696741200

Assassin's Creed: Mirage teszt

Visszatért az arab világba az Assassin's Creed egy, a franchise aranykorát idéző, új epizóddal. A kisebb, de jóval feszesebb tempójú játék nem lesz mindenki kedvence - inkább afféle ínyencség, amit érdemes a maga helyén kezelni.
1696489200

A Ubisoft több igazgatóját is letartóztatta a francia rendőrség

Szexuális zaklatás vádjával 5 felsőbb pozíciót betöltő Ubisoft alkalmazotton kattant a bilincs. A több, mint 1 éves nyomozás eredményeként olyan nagykutyák tűntek el a francia vállalat éléről, mint Serge Hascoët, a fő kreatív vezető.
1696267159

Assassin's Creed: Mirage - középpontban a lopakodás

Az Assassin's Creed: Mirage több szempontból is visszatér a széria gyökereihez, ennek részeként pedig újra előtérbe kerül az orgyilkosok egyik leghalálosabb fegyvere: a rejtőzködés.