GTR 2 - FIA GT Racing Game

A GTR és a GTR Legends folytatása a svéd SimBim Entertrainment garázsából. Fantasztikus versenyek, valódi sebesség meg minden ami kell!

Visszatér a SimBin csapata

A két évvel ezelőtti csődje után ismét hallat magáról a legjobb szimulátorjátékokért felelős SimBin. A csapat egy friss közleményben jelentette be, visszatérnek, méghozzá egy angliai főhadiszállással.

Indul a hatodik Hungarian Touring Car Masters

A nagy sikerű nyári Seat Leon EuroCup után kezdetét veszi a Hungarian Touring Car Masters bajnokság, ahol ezúttal már a teljes WTCC-mezőnnyel - STCC-autókkal is kiegészülve - vethetik bele magukat a versenyzők a test-test elleni küzdelmekbe.

Készül a GTR harmadik része

A szimulátorrajongók kedvence visszatér, ráadásul úgy néz ki, a folytatást a SimBin fejleszti, és nem a Need for Speed: Shifttel bohóckodó Slightly Mad Studios. Egyelőre ez mind, amit tudunk, a SimBin szerint jövő héten jönnek az első információk és részletek a GTR harmadik részéről.

Már készül a GTR következő része a SimBinnél

A SimBin a minap jelentette be, hogy új GTR-en dolgoznak, amely reményeik szerint jövőre fog boltokba kerülni - konkrét részletekkel nem nagyon árasztottak el bennünket.

GTR 2 - FIA GT Racing Game

A nagybetűs Autószimulátor megszületése 2004 derekára tehető, amikor is a svéd SimBin olyan játékot tett le az asztalra, ami a hardcore kormánytekergetők szinte minden igényét kielégítette.

Az e-heti játékmegjelenések

Cseppet megkésve bár, de most prezentáljuk felétek a tárgyhét megjelenő játékait. Lesz itt minden jóság, úgyhogy érdemes átnézni a listát!

Közel 300 friss kép galériánkban!

Régen jelentkeztünk már egy kiadós galériafrissítéssel, ám most erőt vettünk magunkon, s fantasztikus mennyiségű képet töltöttünk fel a Gamekapocs képtárába.

Végre letölthető a GTR 2 demója

Mint azt tegnap ígértük, ma értesítünk Benneteket a GTR 2 szingli demójának hogyléte felől - a játék köszöni jól van, a szösszenetért erre parancsoljatok!

Holnaptól már játszható a GTR 2

Gondolom, az igazi szimulátor-rajongók nem érik be holmi Need for Speed: Most Wanteddel, vagy Evolution GT-vel - számukra a GTR2 jelenti a Kánaánt!

Újabb autóversenyen dolgozik a 10Tacle Studios

Habár a 10Tackle Studios még javában dolgozik a GTR második részén, ám a pletykák szerint jó ideje munkálkodnak a következő szimulátorukon is.