Battlefield 2142

A Battlefield sorozat része, mely elődjeitől eltérően már a jövőben játszódik. Igazi sci-fi multi móka, a megszokott minőségben!

Battlefield 2142 - ahogy még sosem láttuk

A francia NoFrag magazin egy jópofa Photoshop pályázatot hirdetett, melynek főtémája a Battlefield 2142-ben szereplő lépegető volt. A pályamunkák magukért beszélnek.

Csúcson a legújabb Sims-kiegészítő - Amcsi toplista

Legutóbbi találkozásunk óta jelentősen megváltozott az amerikai toplista! Több új cím is feltűnik, még több Sims-játék van, valamint a WoW lecsúszott a dobogóról...

Angliában hódít a Football Manager 2007

Megtört a jég! Megtört, ugyanis több hetes uralma után a FIFA 07 visszavonulni kényszerült a Football Manager 2007 által, mely elfoglalta a dobogó első fokát.

Három friss javítás tölthető le szerverünkről

Megérkezett a Battlefield 2142 első javítása, a Faces of War 1.2-es peccsének béta változata, illetve egy apró Madden NFL 07-frissítés is landolt szerverünkön.

Botrány: Spyware a Battlefield 2142-ben

A napokban valósággal robbant a hír, miszerint a Battlefield 2142-t fejlesztő Digital Illusions (pontosabban most már EA) tudatosan spyware-programot helyezett a játékba.

Az e-heti játékmegjelenések

Megérkezett a friss játékmegjelenéseket összesítő lista. Abban biztosak lehettek, hogy nem egy vérszegény hétnek nézünk elébe most sem!

Kedd esti galériafrissítés

Összeszedtük egy csokorba az elmúlt nap legjobb képeit; ízelítő a felhozatalból: Battlefield 2142, Guild Wars: Nightfall, Mass Effect és még sok más finomság vár Rátok!

Az EA kommentálja a Battlefield 2142-demó hibáit

Többeteknek lehetett problémája a múlt héten kiadott Battlefield 2142-demóval: a kiadó Electronic Arts már dolgozik a hibák javításán - jelentette be a cég a mai napon.

A Half-Life 2 a legnépszerűbb online-játék

Megérkezett a GameSpy által összeállított toplista, mely a tíz legnépszerűbb online tolható játékot vonultatja fel. Élen a Half-Life 2 tanyázik hatalmas előnnyel.

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.