Battlefield 2142

A Battlefield sorozat része, mely elődjeitől eltérően már a jövőben játszódik. Igazi sci-fi multi móka, a megszokott minőségben!

Péntek délutáni galériamánia

Soha véget nem érő screenshot vihar dúl a napokban. Ma jött BF 2142, Cellfactor, FIFA, NHL, Rayman, Splinter Cell, Turok, WOW és még rengeteg más!

Elkészült a Battlefield 2142 honlapja

Az Electronic Arts az éjszaka fellőtte végre a Battlefield 2142 hivatalos honlapját. Az oldalon képek, videók és leírások tekinhetőek meg az arra járóknak.

Kilenc animáció estére

Kilenc videót töltöttünk fel gyorsban szerverünkre, melyeket rögtön - természetesen kötelező jelleggel - le is rángathattok tőlünk. Letöltő programokat izzítani, kérem...

Reggeli galériafrissítés!

Egészen pontosan 123 darab friss screenshot került a Gamekapocs galériájába: a sok-sok reggeli képért erre fáradjatok! Öveket becsatolni, felkészülni, vigyázz...

Ebéd utáni videóösszeállításunk

Hét darab bombasztikus videó érkezett hozzánk, melyek mindegyikét a szerverünkről tölthetitek le egy kattintás után: ha végeztetek az ebéddel, itt a helyetek!

Battlefield 2142 finomságok: béta, infók, képek

Délutánra egy kisebb Battlefield 2142-szösszenettel tudunk Nektek szolgálni: megérkeztek az első információk a demóról, valamint a bétáról öt kép társaságában.

Battlefield 2142 megjelenési dátum

No, végre egy jó hír! Az Electronic Arts a mai napon közzétette az immáron egy távoli jövőben játszódó új Battlefield epizód hivatalos megjelenési dátumát.

Battlefield 2142 screenshotok érkeztek

A hírszerkesztők szerencséjére, illetve az olvasók bánatára az utóbbi idő nem volt túl bőséges képek szempontjából - azonban éppen három Battlefield 2142 shotra bukkantunk.

Tizenhét új trailer a szerverünkön!

Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.

E3 2006: Indul a Game Critics Award 2006

Megkezdődött végre a Game Critics Award: Best of E3 2006 szavazása, melyen a világ vezető sajtószakemberei értékelik a játékkiállításon bemutatott anyagokat.