Battlefield 2142

A Battlefield sorozat része, mely elődjeitől eltérően már a jövőben játszódik. Igazi sci-fi multi móka, a megszokott minőségben!

NBA Live-rajongók: "Elég volt az EA játékaiból!"

Bizonyára többen hallottatok az NBA Live-sorozatról, az EA sportjátékairól és egyéb "termékeiről" - az NBA-rajongók most felszólaltak ezek minősége ellen.

Már lokálban a Battlefield 2142 demója

Tegnap este már elérhető volt a Battlefield 2142 demója, ám maximalista emberek lévén nem bírtuk megállni, hogy ne húzzuk át saját szerverre.

Már tölthető a Battlefield 2142 demója

Két nappal a hivatalos megjelenés előtt már letölthető a Battlefield 2142 demója. Egyelőre csak torrentes linkkel tudunk szolgálni, de hamarosan lesz lokálban is!

Az EA felvásárolta a Battlefield-játékok fejlesztőit

A világ legnagyobb óriáskiadója, az Electronic Arts bejelentette, hogy teljes egészében felvásárolták a Battlefield-játékok fejlesztőit, a Digital Illusions-t.

Battlefield 2142 demóra várunk

Kisebb infóbomba érkezett a Battlefield 2142-höz kapcsolódóan: van itt hír a demóról, a gyűjtői változatról, sőt vadi új képek is kerültek galériánkba!

Elkészült a Battlefield 2142

Az Electronic Arts és a DICE tegnap délután jelentette be, hogy végre aranylemezre került a Battlefield sorozat legújabb darabja, a 2142.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

Csütörtök esti galériafrissítés Barátok Közt helyett

Bizony, mióta kedvenc sorozatunk szünetel, unalmunkban galériát frissítünk Nektek. Olyan címek vannak itt ma este, mint a Battlefield 2142 vagy a Bad Day L.A.

Battlefield 2142

A Battlefield 2 tavaly július végén robbant be a játékosok lemezmeghajtóiba. Azonnal átvette az uralmat a multiplayer játékok felett és a GameSpy felmérése szerint még máig tartja vezető pozícióját. Egy bő fél év és jó néhány kiegészítés múlva az EA - DICE páros úgy gondolta, hogy ideje bejelenteni a sorozat következő részét, mely a játék profiljától eltérően ezúttal egy távoli jövőbe repíti el az egérzsonglőr gamereket.