The Lord of the Rings: Return of the King

A Gyűrűk Ura trilogia befejező része
Típus: Akció

Elhunyt a Star Wars kardmestere

Szomorú hírt hozott nekünk mára az Entertainment Weekly. Hollywood egyik legjobb harcjelenet-koreográfusa, Bob Anderson 89 éves korában elhunyt. Ő készítette többek között a kardvívásos jeleneteket a Csillagok Háborúja-filmekben és a Gyűrűk urában is.

Legósítják a Gyűrűk urát is

Ugyan ott még nem tartunk, hogy készül a LEGO Gyűrűk ura videojáték, de az első lépés kétségtelenül megtörtént: a dán építőkockák gyártója megállapodott a Warner Bros.-szal, egyezségük keretében pedig jövő nyáron boltokba kerülnek az első Gyűrűk ura témájú LEGO-szettek.

Peter Jackson rendezi a Hobbit-filmeket

A Hobbit, vagy ahogy a magyar könyvolvasók ismerik, a Babó filmváltozata körül számos dráma zajlott le az utóbbi években, főként a jogok eladásával és megvásárlásával, valamint a rendező kiválasztásával kapcsolatban. Úgy tűnik, a dolgok végre kezdenek egyenesbe jönni.

Ismét a Warner Bros-nál a Gyűrűk Ura jogai

Egy korszak zárult le a minap, a Gyűrűk Ura jogairól szóló szerződést ugyanis nem újította meg a Warner Bros. és az Electronic Arts, mint azt egy éve tette.

Peter Jackson szakít az EA-vel

A Gyűrűk Ura rendezője elégedetlen az óriáskiadó munkájával, így szakításra adta a fejét.

The Lord of the Rings: Return of the King

Nehéz elkezdenem ezt a cikket, több okból is. Az első, hogy már írtam pár, a Gyűrűk Ura játékokkal kapcsolatos elemzést ide, és most, ahogy itt ülök a billentyűzet előtt, szomorúan konstatálom, hogy azokban már lelőttem minden bevezetőbe szánt ötletemet,