Spider-Man 3

Pókember, a Marvel képregények egyik meghatározó alakja immáron harmadszorra is visszatér, de nem csak a mozivászonra, hanem a PC-k és a nextgen konzolok képernyőire is!

Ősszel érkezne a Call of Duty negyedik része?

Az Activision legutóbbi negyedéves üzleti jelentése kapcsán megrendezett konferenciáról kiszivárogtak a legszaftosabb információk, melyeket most Veletek is megosztunk!

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

Spider-Man 3 - Elindult a játék honlapja

Vészesen közeleg a Pókember harmadik részének májusi filmpremierje, ilyen módon már a játékadaptációra sem kell sokat várnunk. Sőt, a cím a honlapja már megtekinthető!

Pókember 3 - A sötét oldal

A Pókember előző két része vegyes fogadtatást kapott a nézők felől, de a harmadik epizód bemutatója után szerintem senki se fog kételkedni a sikerében.

Észvesztő Pókember 3 filmes trailer

Tobey Macguire és a Pókember 3 megállíthatatlanul menetel a mozik felé - ezt bizonyítván ma megjelent az első, HD felbontású előzetes a filmből.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

E3 2006: Jövő májusban jön Pókember

Az Activision standján már lehet érdeklődni a harmadik Pókember játékról, mely természetesen a film alapján készül. Legutóbb a megjelenési dátumról informálódtunk.

GDC 2006: Revolution kontroller mint hálóvető?

Az Activision kiadásában megjelenő következő filmen alapuló Pókember játék speciálisan kihasználja majd Nintendo Revolution képességeit.

Fekete kosztüm a Pókember 3-ban!

Kép érkezett a Pókember harmadik részéből... Fekete kosztüm, vészjósló hangulat - rajongóknak kötelező!

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!