Unreal Tournament (original)

Az Unreal Tournament-sorozat nyitórésze, mely számos újítással dobta fel az uncsi FPS-sek végeláthatatlan palettáját.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

Az Epic Games is felugrott a Steam vonatára

Az Unreal Tournament alkotói is felugrottak az online terjesztés egyik legnagyobb alakjának, a Valve Steam rendszerének a vonatára.

GDF 2008: Magyarországra jön az Epic elnöke

A budapesti Game Developers Forumra a nemzetközi játékfejlesztés nem kisebb személyisége látogat el, mint az Epic Games elnöke, Mike Capps.

A nextgen konzolokra gyúr az Unreal Engine 4.0

Mark Rein és bandája nem üldögél sokat az Unreal Engine 3 babérjain, a stúdióban már nagyba szövögetik a szupermotor új verziójának részleteit.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

Tudjuk mivel játszottál az elmúlt 15 évben!

15 év a játékiparban nagyon hosszú idő. Amikor ma mindenki várja az újabbnál újabb, elképesztő grafikájú FPS-t, belegondoltatok mi volt ezek előtt 15 éve?

GameSpy Top 40

A GameSpy megszokott módon ismét összeállította toplistáját: melyik az a 40 játék, melyet legszívesebben játszanak a kedves játékosok az ő szervereiken - mutatja eme lajstrom...