Unreal Tournament (original)

Az Unreal Tournament-sorozat nyitórésze, mely számos újítással dobta fel az uncsi FPS-sek végeláthatatlan palettáját.
1311422400

Új Unreal-játékot szeretne az Epic?

Ugyan egyelőre halvány a reménysugár, az Epic elnöke most elismerte, hogy méltatlanul hanyagolták az Unreal franchise-t az elmúlt években, főként amiatt, hogy a Gears of War-sorozatra tudjanak koncentrálni. Elképzelhető azonban, hogy a legendás cím visszatér.
1310821200

Epic: sok a buta felvásárlás a játékiparban

Az Epic Games európai főnöke úgy gondolja, hogy rengeteg az idióta felvásárlás a játékiparban, amikor nagy cégek olyan fejlesztőket vesznek meg, melyekkel igazából semmit nem tudnak kezdeni. Ugyanakkor ez néha jól is elsülhet, mert új ötletekhez vezethet.
1307804784

Hackertámadás érte az Epic Games oldalait is

Oké, véletlenül jött ki így: alighogy kitettük a Codemasterst ért támadásról szóló cikket, máris jött a következő közlemény, amelyben Tim Sweeney, az Epic Games alapítótagja írja le, hogy támadás érte a cég weboldalait. A csapat már elhárította a problémákat, de jelszót mindenkinek cserélnie kell.
1303287730

Capps: félelmetes idők a játékiparban

Az Epic elnöke szerint nem csak a cége, de az egész játékipar furcsa változások előtt áll, és nem lehet tudni, melyik út lesz a nyerő. Ráadásul ebben az egész bizonytalanságban az egydolláros játékok komolyan fenyegetik a teljesárú, dobozos megjelenéseket, ami szintén nem könnyíti meg a dolgukat.
1284462152

Gyorsabban döntünk az akciójátékok miatt

A rochesteri egyetem kutatói szerint az akciójátékokkal játszók gyorsabban döntenek a helyes megoldás mellett, mint azok, akik más műfajt preferálnak vagy nem is játszanak. Hiába, ha kint vagy a Call of Duty csatamezején, szükséges a jó helyzetfelismerés és az éberség, különben hamar fűbe harapsz.
1278168720

Epic Games: Még mindig a PC-nek élünk!

Furcsa, de az egykori PC-s sztárcsapat legsikeresebb címe, a Gears of War elsősorban Xbox 360-on érhető el - pedig az Epic még mindig sokat foglalkozik a PC-vel.
1274093460

Konzolokban van a pénz - az Epic elnöke szerint

Az Epic elnöke, Mike Capps megosztotta néhány gondolatát a különböző platformokra történő fejlesztésről és a kalózkodásról. Szerinte a konzolokban van a pénz.
1256292000

Új Unreal játék hamarosan?

Az Epic oldalán rövid időre feltűnt egy logó és némi szöveg, mely arra enged következtetni, hogy a legendás Unreal hamarosan folytatódik!
1234512420

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.
1232467080

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.