Earthworm Jim HD

Az Earthworm Jim újgenerációs feldolgozása PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és iPhone-ra.

Animációs sorozat készül az Earthworm Jim alapján

Úgy tűnik, az Interplay Entertainment eltökélte magát amellett, hogy életet lehel az Earthworm Jim-szériába, erről árulkodik legalábbis, hogy a készülőfélben lévő folytatás mellett egy új animációs sorozatot is betárazott a témában.

Komoly kiárusításra készül az Interplay

Az Interplay megerősítette, hogy a jövőben nagyjából 70 különböző játék jogaitól igyekeznek majd megszabadulni. Hogy pontosan melyek ezek a címek, egyelőre rejtély, de nem kizárt, hogy régi klasszikusok kapnak majd így újrákat.

Az Amazon megvette a Killer Instinct fejlesztőjét

Az online kiskereskedelmi áruházlánc megvásárolta a Double Helix Gamest, a Strider és a Killer Instinct fejlesztőjét. Az üzlet nem érinti hátrányosan a csapat jelenlegi és jövőbeli játékainak támogatását.

Earthworm Jim 4-re utalnak az alkotók

A játék hivatalos Facebook-csatornáján a fejlesztők egy érdekes posztot írtak, ami alapján elképzelhető, hogy kultikus platformjáték egy negyedik részt is kaphat. Az biztos, hogy valami fortyog a háttérben.

Kooperatív mód is lesz az új Earthworm Jimben

Az Earthworm Jim újgenerációs remake-jében nem csak felújított grafika, hanem kooperatív mód is vár a rajongókra - akár négyen is játszhatjuk együtt a játékot!

GamesCom 09: A második screenshot felhozatal

Nem kellett sokat várni, már meg is érkezett a második nagy adag screenshot a németországi GamesCom kiállításról. Csak tessék, csak tessék!

Újjászületik az Interplay, jön az új Earthworm Jim

Baldurs Gate, Carmageddon, Descent, Die by The Sword, Earthworm Jim, Evolva, Fallout, Freespace, MDK, Redneck Rampage - újjászületik az Interplay!

Felélesztené régi címeit az Interplay

Úgy tűnik, a feltámadt Interplay nem csupán a Fallout Online-nal együtt képzeli el jövőjét: számos régi címének felélesztésén is gondolkodik.

Earthworm Jim visszatér!

A Shiny Entertrainment-es Dave Perry kicsiny csapatával már dolgozik régi nagy kedvencünk, az Earthworm Jim nextgen konzolokra írt változatán.