Unreal Tournament 2004

A következő generációs Unreal Tournament a boltok polcain, a boncolás eredménye pedig itt.

Gyorsabban döntünk az akciójátékok miatt

A rochesteri egyetem kutatói szerint az akciójátékokkal játszók gyorsabban döntenek a helyes megoldás mellett, mint azok, akik más műfajt preferálnak vagy nem is játszanak. Hiába, ha kint vagy a Call of Duty csatamezején, szükséges a jó helyzetfelismerés és az éberség, különben hamar fűbe harapsz.

Epic Games: Még mindig a PC-nek élünk!

Furcsa, de az egykori PC-s sztárcsapat legsikeresebb címe, a Gears of War elsősorban Xbox 360-on érhető el - pedig az Epic még mindig sokat foglalkozik a PC-vel.

Konzolokban van a pénz - az Epic elnöke szerint

Az Epic elnöke, Mike Capps megosztotta néhány gondolatát a különböző platformokra történő fejlesztésről és a kalózkodásról. Szerinte a konzolokban van a pénz.

Új Unreal játék hamarosan?

Az Epic oldalán rövid időre feltűnt egy logó és némi szöveg, mely arra enged következtetni, hogy a legendás Unreal hamarosan folytatódik!

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

Az Epic Games is felugrott a Steam vonatára

Az Unreal Tournament alkotói is felugrottak az online terjesztés egyik legnagyobb alakjának, a Valve Steam rendszerének a vonatára.

GDF 2008: Magyarországra jön az Epic elnöke

A budapesti Game Developers Forumra a nemzetközi játékfejlesztés nem kisebb személyisége látogat el, mint az Epic Games elnöke, Mike Capps.