Mercenaries 2: World in Flames

Készül a Pandemic Studios híres-neves akciójátékának folytatása PS3-ra, X360-ra, PS2-re és PC-re.

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.

Visceral: a Mercenariesre hajaz majd az új SW-játék

Ugyan a Visceral Games műhelyében készülő, titokzatos Star Wars-játékról semmit sem lehet még tudni, az egyik fejlesztő által elejtett Twitter-bejegyzés mégis arra utal, hogy egy nyílt világú, külső nézetes akciójátékot kapunk.

Újabb játékszervereket állít le az Electronic Arts

Nemrég számoltunk be arról, hogy az EA leállítja néhány játéka szervereit, hogy a felszabadult erőforrásokat az újabb játékokhoz tudják csoportosítani.

Venezuelában játékok mérgezik az embereket

Hugo Chavez venezuelai elnök szerint a játékok méregként hatnak a játékosokra, megtanítják őket ölni és megszerettetik velük a cigarettát, a drogokat és az alkoholt.

Lehúzhatja a rolót a Pandemic?

Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.

Már második a FIFA 09 a hazai toplistán

Bármily furcsa, de manapság a jó idő közeledtével inkább a FIFA 09 lesz népszerűbb a hagyományos focinál, de nyilván ebből is profitál majd valaki.

Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

Régi ismerősök a legfrissebb hazai toplistán

Bár a World of Warcraft uralom továbbra is tart, a január 11-ével zárult hét toplistáján több régi ismerős is visszaköszön - ezúttal pedig nem Sims-részekről van szó.

Ingyenes Mercenaries 2 DLC érkezik hamarosan

A Pandemic Studios műhelyében készült Mercenaries 2: World in Flames is hamarosan DLC-vel bővül, amelyben új játékmódok is helyet kapnak.

Letölthető Obama karakter Mercenaries 2-höz

Ma már beszámoltunk Barack Obama amerikai elnökjelölt in-game reklámplakátjairól, most viszont új, sosem látott ötlettel rukkolt elő a demokrata politikus.