Brit toplista: ezüstérem az új Final Fantasynek

 • Írta: Shifty
 • 2016. december 5.
 • Toplista
Amíg a Final Fantasy XV remek rajtot vett és egészen a második helyig jutott a múlt heti premierjét követően, addig a Ubisoft csúfosan leszerepelt sportjátékával. A Steep ugyanis csak a huszonnegyedik helyig tudta feltornázni magát.

Megőrizte vezető helyét a múlt heti első helyezett, a FIFA 17. A dobogó második fokára viszont az ötmillió leszállított példánnyal nyitó Final Fantasy XV végzett, ezzel a sorozat második legkelendőbb címe lett a szigetországban. Egyedül a Final Fantasy XIII előzi csak meg. A bronzérmet a még mindig nagyon erősen teljesítő Call of Duty: Infinite Warfare kaparintotta meg.

Mögöttük a szokásos idei megjelenések sorakoznak fel, így a negyedik a Battlefield 1, az ötödik pedig a Forza Horizon 3 lett. A múlt héten még harmadik és negyedik Pokémon Moon és Sun ezúttal a nyolcadik és kilencedik helyet szerezte meg, míg a Watch Dogs 2 megtartotta a múlt heti hatodik pozícióját. A Ubisoftnak azonban semmi oka sincs az örömre, mert az újonnan megjelent Steep a huszonnegyedik helyen nyitott.

 1. FIFA 17
 2. Final Fantasy XV
 3. Call of Duty: Infinite Warfare
 4. Battlefield 1
 5. Forza Horizon 3
 6. Watch Dogs 2
 7. Uncharted 4: A Thief's End
 8. Pokemon Moon
 9. Pokemon Sun
 10. Minecraft: Xbox Edition
 11. Skyrim: Special Edition
 12. GTA V
 13. Gears of War 4
 14. Titanfall 2
 15. Fallout 4
 16. LEGO Star Wars: The Force Awakens
 17. Dishonored 2
 18. Overwatch
 19. WWE 2K17
 20. Rocket League
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...