Uncharted: Drakes Fortune

Tomb Raider-szerű kalandok férfi hőssel, a korábban Naughty Dog munkacímet viselő Uncharted: Drake's Fortune játék keretein belül.
1391539500

Blogajánló: Titanfall, Resistance és Uncharted

Megijedtél, amiért nem volt a múlt héten blogajánló? Nem tűntünk el, csak erőt és anyagot gyűjtöttünk, hogy a legjobbakat hozzuk el nektek. Így két hét terméséből tudtunk válogatni...
1387177200

Boldog karácsonyt kíván a Naughty Dog!

A The Last of Us és az Uncharted-sorozat fejlesztői a hivatalos PlayStation Blogon kívántak boldog karácsonyt, egyúttal megígérték: 2014-ben rendszeresen tájékoztatnak majd az új projektjeikkel kapcsolatos hírekről.
1345827636

Ismét rendező nélkül az Uncharted-mozifilm

Rosszul áll a közelgő Uncharted-mozifilm szénája a legújabb híresztelések szerint: állítólag már a második rendező hagyja ott a projektet. Valami gond lenne az előkészületekkel? Pedig a fél karunkat odaadnánk egy izgalmas és a videojátékhoz hű kalandfilmért! De ez is kevés.
1335351627

Jön az Uncharted 3: Game of the Year Edition

A Sony bejelentette, hogy az Uncharted széria darabjaiból mindeddig 17 millió példány talált gazdára. A 2007-ben induló sorozat tehát totális sikernek örvend a first party címek között. Az egyéb adatokról is kapunk egy összefoglalót és jön a harmadik rész GOTY kiadása.
1332338400

Holnap bejelentik az új Unchartedet?

Éppen csak most jelent meg PS Vitára az Uncharted legutolsó felvonása, s már be is jelenthetik a következőt - talán túl korán, mondhatnánk, de persze Unchartedből semmi sem jöhet elég korán. Mindenesetre a PlayStation norvég Facebook-oldalán gyanús nyomok jelentek meg.
1324987997

Uncharted: A negyedik labirintus regény, magyarul

Kicsit elsiklottunk a hír felett, hát most pótoljuk: a játékregények magyar fordításaival is foglalkozó Fumax kiadó első 2012-es kiadványa nem más lesz, mint az Uncharted: A negyedik labirintus című könyv. Christopher Golden alkotása egy ókori mítoszt fog feldolgozni - természetesen Drake főszereplésével.
1324393200

Retteg a nextgentől a Naughty Dog

A Naughty Dog készíti a jelenlegi generáció legszebb játékait, úgyhogy mondhatjuk, hogy eléggé jól kiismerték a PlayStation 3 képességeit, s ki tudják használni annak közel teljes erejét. Nem csoda hát, hogy ennyi tapasztalat után a stúdió nagyon fél a következő generációtól.
1323183600

13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.
1317021581

Eredetileg fantasynek készült az Uncharted

Ha valamiről, az Unchartedről sosem gondoltuk volna, hogy egykor fantasy játéknak készült, pedig a Naughty Dog szerint nagyon is: bár a játékmenet ötlete valószínűleg nem változott túlzottan, a fantasy körítést végül a Sony nyomására cserélték le a srácok valami realisztikusabbra.
1311175554

Visszatér a játékokhoz az Uncharted mozi

Ahogy arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, az Uncharted filmadaptációja új rendezőt kapott, miután David O. Russel nem tudta összeegyeztetni az elképzeléseit a producerekkel. Neil Burger most szólalt meg először a bejelentés óta, neki látszólag szerencsére megjött az esze.