Uncharted: Drakes Fortune

Tomb Raider-szerű kalandok férfi hőssel, a korábban Naughty Dog munkacímet viselő Uncharted: Drake's Fortune játék keretein belül.
1310130000

Megvan az Uncharted mozi új rendezője

Mint ismeretes, David O. Russel mégis visszalépett az Uncharted filmadaptációjának megrendezésétől, s bár benne volt a pakliban, hogy jó időre leáll a projekt, úgy néz ki, a Columbia Pictures nem tétlenkedik: megtalálták az új direktort, mégpedig Neil Burger, a Csúcshatás alkotója személyében.
1309759216

Hasonlított a Bioshockra az eredeti Uncharted

A Naugthy Dog szerint népszerű akció-kaland sorozatuk első része egy ponton meglepő hasonlóságot mutatott a Bioshockkal. Bár a fejlesztés korai szakaszában még csak fogalmuk sem volt Rapture vízalatti világáról: ehhez hasonló pályát tartalmazott volna az Uncharted, de végül nem így lett.
1306484460

Lelépett az Uncharted mozi rendezője

"Kreatív különbségekre" hivatkozva távozott az Uncharted moziadaptációjának rendezője, David O. Russel, aminek hála nem csak a feltételezett színészgárda alakulhat át, de bizonytalan időre a projekt is parkolópályára állhat. A lap szerint az úriember és a Sony baráti hangulatban váltak el.
1305970200

Uncharted 3 - már durván fejlett a motion capture

A Naughty Dog büszkén beszél arról, hogy manapság már mennyire fejlett motion capture eljárásokkal dolgoznak, s hogy ebben a tekintetben az Uncharted 3 már a konkurencia előtt jár. De nagyon helyesen arról sem feledkeznek meg, hogy ez nem éppen volt mindig pontosan így...
1305900000

Az első rész előtt játszódik az NGP-s Uncharted

Bár egy interjúban a Naughty Dog társelnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy az NGP-re készülő Uncharted az eddig megjelent két rész története közé ékelődik be, az igazság valójában az, hogy a játék a Drake's Fortune története előtt fog játszódni, ugyanakkor nem is előzmény lesz.
1292833784

Uncharted játék készül PSP 2-re?

Drake és társai minden jel szerint egy kisebb kitérőt terveznek a Sony nextgen handheld gépére - szellőztette meg a pletykákat a Game Informer magazin. A cím spin-offnak készül, azaz egy mellékágnak az Uncharted-univerzumban, s mivel a PSP 2 igen erős grafikai képességekkel fog bírni, a látvánnyal sem lesz gond.
1291308008

Családi film lesz Unchartedből?

Sokan már azt sem tudták megemészteni, hogy Mark Wahlberg fogja játszani az Uncharted főszereplőjét, Nathan Drake-et (pedig igazából be kell látnunk, hogy remek a szerepre), máris újabb kétségbeejtő információk láttak napvilágot, mégpedig a rendező szájából.
1290670200

Mark Wahlberg az Uncharted filmben

Mint kiderült, az Uncharted filmről szóló pletykák és híresztelések mégiscsak igaznak bizonyultak: a film tényleg el fog készülni, ráadásul valószínűleg hamarabb, mint azt bárki gondolta volna. Mindenesetre a főszereplő személye már gyakorlatilag biztosnak mondható.
1288524600

Regény készül az Uncharted alapján

Bár a harmadik részről a Sony továbbra sem hajlandó elárulni semmit, azt nem mondhatjuk, hogy nem hallunk az Unchartedről: nemrég kiderült, hogy megtalálták a filmváltozat leendő rendezőjét és forgatókönyvíróját, most pedig bejelentették, hogy regény készül Nathan Drake kalandjai alapján.
1286707378

Megvan az Uncharted-mozi rendezője

David O. Russell ugyan korábban is kacsintgatott az Uncharted-film elkészítése felé, akkor azonban egy másik projekt miatt nem vállalta el a rendezést. Azóta történt ez-az, Russell például mégis lemondta a korábbi mozit, s helyette aláírt a Sony-nál az Uncharted munkálataihoz - tudjátok követni?