Heavy Rain PS3, PS4

A QuanticDream kalandjátéka, nem akármilyen élmény!

Heavy Rain - Ilyen lesz a gyűjtői kiadás tartalma

A Quantic Dream játékára már nem kell sokat várnunk, és végre azt is megláthatjuk, hogy mit fog tartalmazni az Európába szánt gyűjtői kiadás.

Heavy Rain - Ilyen lesz a dobozfotó

Bemutatkozik a Quantic Dream által fejlesztett, nagyszerűnek ígérkező játék, a Heavy Rain dobozfotója, amely elég visszafogottra sikerült.

Most már biztos: februárban jön a Heavy Rain

Hamarosan véget érhet a feszült várakozás, most már biztos, hogy február végén boltokba kerül a kizárólag PlayStation 3-ra készült Heavy Rain.

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Heavy Rain - Már nem csak egy játék

Ezekkel a szavakkal illette alkotását David Cage, a Heavy Rain sorozat atyja. Véleménye szerint ez már a szórakoztatás egy új formája.

Heavy Rain - A DLC és a gyűjtői kiadás részletei

Sok pletyka és találgatás után a Sony hivatalosan is bejelentette a még meg sem jelent Heavy Rain első DLC-jét, és az európai gyűjtői kiadás is bemutatkozik.

Új Heavy Rain screenshotok érkeztek

Nem kevesebb, mint 12 új kép érkezett a Quantic Dream által fejlesztett játékból, amelyeken szemügyre vehetjük a fantasztikus grafikát.

Februárban jelenik meg a Heavy Rain?

Az eredeti tervek szerint a Heavy Rainnek már többször meg kellett volna jelennie, ám a jelenlegi hivatalos álláspont csak valamikor jövőre ígéri a boltokba kerülést.

Gőzerővel készül a Heavy Rain demója

A Quantic Dream fejese, David Cage a G4TV-nek elárulta, hogy már gőzerővel dolgoznak a remeknek ígérkező Heavy Rain kipróbálható változatán.

Négy perces Heavy Rain mozgókép

Négy perces videón leshetjük meg a Quantic Dream csodáját, a kizárólag Playstation 3-ra érkező, Heavy Rain nevet viselő játékot, amely jövőre érkezik.