Heavy Rain PS3, PS4

A QuanticDream kalandjátéka, nem akármilyen élmény!

Elkeltek a Heavy Rain filmes jogok

A Quantic Dream zseniális PS3-exkluzív játékának filmadaptációs jogait egy hatalmas aukció keretén belül vásárolta meg a Unique Features filmstúdió.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Kissé megfeledkeztünk a legutóbbi toplistákról, de ugye még mindig jobb később, mint soha, ezért pótoljuk a lemaradást - túl sok meglepetésre azért ne számítsatok!

Hazai toplista - megint vezet a Bad Company 2

Visszavette a vezetést a Battlefield: Bad Company 2 a hazai eladási toplistán. A World of Warcraft így második lett, a Need for Speed: Shift pedig még mindig a harmadik.

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Vége a Battlefield: Bad Company 2 uralmának, a hazai toplistát megint a World of Warcraft előfizetői kártyája vezeti. A bronzérmes a legutóbbi Need for Speed lett.

Heavy Rain - öt hét után túl az egymillión

Mint tudjuk, a Heavy Rain erősen rétegjáték, ezért kétséges volt, hogy a elvárt mértékben teljesít majd az eladási listákon - szerencsére nem volt itt probléma.

Grafikailag egyenlőtlen minőségű a Heavy Rain

Mark Carson, az Alan Wake-en dolgozó motion capture specialista szerint a Heavy Rain ugyan gyönyörű, de néhány része messze nem sikerült olyan jól, mint lehetett volna.

Move támogatást kaphat a Heavy Rain

A Sony egy belga játékmagazinnak nyilatkozva megerősítette, hogy a Move megjelenésével több régebbi anyag mellett a Heavy Rain is támogatni fogja a kontrollert.

Második helyen nyitott a Dragon Age kiegészítője

A legfrissebb hazai toplista legjobbjai között két újoncot is találunk: a Dragon Age: Origins Awakening című kiegészítője a második, míg a Command & Conquer 4 a negyedik lett.

Második helyen nyitott itthon a God of War III

Itthon is népszerű lett a God of War harmadik része: a PlayStation 3-as címek között rögtön első lett, viszont az összesített listán csak a második helyre futotta neki.

Molyneux szerint a Heavy Rain a jövő előszele

A Microsoft egyik legnagyobb becsben tartott embere, Peter Molyneux teljesen belezúgott a Heavy Rainbe. Elmondása szerint a Sony játéka a jövő egyik hírnöke.