Heavy Rain PS3, PS4

A QuanticDream kalandjátéka, nem akármilyen élmény!

Friss screenshot válogatás óriás gyilkos pandával

Ahogy felkel a nap, te is ébredsz - énekelte Bereczki Zoltán az Oroszlánkirályban. Hát itt egy újabb nap, ébredjünk friss, ropogós screenshot válogatásra!

Újra mozgásba lendült a Heavy Rain

Újra mozgásban láthatjuk a Quantic Dream által fejlesztett játékot, valamint megtudhatunk néhány érdekességet a cég következő játékáról is.

Még idén megjelenik a MAG és a God of War III

A Sony egy sajtótájékoztató közben elárulta, hogy a jövő héten megjelenő Killzone 2 mellett idén érkezik a cég többi nagy dobása is, beleértve a God of War III-at.

Exkluzív címekkel erősít idén a Playstation 3

David Reeves, a Sony európai képviseletének elnöke elmondta, hogy az idei esztendőben szeretnének sok és minőségi exkluzív játékot megjelentetni Playstation 3-ra.

Heavy Rain - részletek a történetről

A Quantic Dream által fejlesztett, Playstation 3 exkluzív Heavy Rain kapcsán megtudhattunk néhány részletet a történetről, amely a játék legfontosabb része lesz.

TGS 2008: Az első nagy adag screenshot

Rengeteg új kép érkezett, van Blitz II, Gears of War 2, Halo 3 Recon, Heavy Rain, James Bond, Mirrors Edge, NFS, Skate 2, meg minden más egyéb!

Hevy Rain - a halál nem vet véget a játéknak

David Cage, a játék alkotója elmondott néhány érdekességet a főhős esetleges halálával kapcsolatban, ami valójában nem vet véget a játéknak.

GC 2008: Lesz Heavy Rain demo, valamikor

A játékot fejlesztő Quantic Dream fejese, David Cage elárulta, hogy terveznek demó verziót kiadni a játék megjelenése előtt, valamint DLC tartalmat is.

GC 2008: Heavy Rain videó és képek

A 2006-os prezentáció óta nem láthattuk mozgásban a Heavy Rain című játékot, amelyet a Fahrenheit készítő fejlesztenek. Most végre képek és videók érkeztek.

Heavy Rain látnivalók

Úgy tűnik, hogy a Heavy Rain egyre szebb és szebb lesz. Az új képeken megcsodálhatjuk a gyönyörűen kidolgozott karaktereket és a lélegzetelállító környezetet.