Heavy Rain PS3, PS4

A QuanticDream kalandjátéka, nem akármilyen élmény!

Négy perces Heavy Rain mozgókép

Négy perces videón leshetjük meg a Quantic Dream csodáját, a kizárólag Playstation 3-ra érkező, Heavy Rain nevet viselő játékot, amely jövőre érkezik.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

TGS 2009: A Sony végleges listája

A Microsoft után a másik óriás, a Sony is bejelentette, hogy milyen nyalánkságokkal kedveskedik majd nekünk, játékosoknak az idei Tokyo Game Show-n.

Petíció a magyar feliratos Heavy Rainért

A Heavy Rain nem kevesebb, mint tizenhárom nyelven fog megjelenni, ám ha szeretnéd, hogy elkészüljön a magyar felirat is, írd alá a fejlesztőknek címzett petíciót!

GamesCom 09: 13 nyelven a Heavy Rain

A sokak által nagyon várt játéknál nem csak a grafikára, és a történetre figyeltek oda a fejlesztők. Választható nyelvből is tizenhármat zsúfoltak bele.

GamesCom 09: Videócsokor szerda délutánra

Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

GamesCom 09: Sony konferencia LIVE BLOG!

Pillanatokon belül kezdetét veszi a GamesCom '09 első igazán nagy eseménye, a Sony sajtókonferenciája. Az E3-as beszámolóhoz hasonlóan élőben közvetítünk!

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

Idén már nem jelenik meg a Heavy Rain?

A Heavy Rainről egyre többet hallani mostanában, ám úgy tűnik, hogy a játék megjelenése egyre későbbre csúszik: a legfrissebb hírek szerint jövőre érkezik a program.