Forza Motorsport 2 X360

A Forza Motorsport című Xbox autóverseny folytatása, azúttal a 360-as variánsra.

Júniusban érkezik a Forza Motorsport 2

Egy éve annak már, hogy bejelentették a Forza Motorsport második részét - a folytatást tavalyra ígérték Microsofték, azonban a cím csak idén nyáron jelenik meg.

Forza Motorsport 2 képek és teljes autólista

Előkerült néhány új screenshot az Xbox 360 exkluzív Forza Motorsport 2-ből. Érdemes rálesni a képekere, mivel erősen közeledik a játék megjelenése!

Húsz járgány a Forza Motorsport 2 demójában

A júniusban boltokba kerülő Forza Motorsport 2 demójának megjelenéséről még mindig nem tudunk semmit, magáról a kipróbálható változatról viszont annál többet.

A héten érkezik a Forza Motorsport 2 demója

A Forza Motorsport 2 kipróbálható változatának áprilisi megjelenéséről szóló pletykák igazak voltak: a demó a hét folyamán elérhetővé válik!

Áprilisban érkezik a Forza Motorsport 2 demója?

Nyugati pajtásaink szinte biztosan, mi pedig feltehetőleg már ebben a hónapban kipróbálhatjuk a Forza Motorsport 2 demóját!

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

GDC 2007: Forza Motorsport 2 érdekességek

A Microsoft nyilvánosságra hozta a Forza Motorsport 2-ben szereplő 50 amcsi autó listáját, melyeknek közel felét ebben a játékban láthatja először a nagyközönség.

GDC 2007: Tíz új trailer a kiállításról

Az elmúlt napok terméséből most tíz videót ajánlunk. Van itt Crysis, Forza Motorsport 2, Hellgate London, No More Heroes, Portal, The Darkness és Oblivion is.

GDC 2007: Friss screenshot gyűjtemény

Kisebb screenshot gyűjteményt tudunk most prezentálni. Van benne Age of Conan, C&C3, Forza 2, Halo 2, Mass Effect, Singstar meg egyéb más finomság.