Forza Motorsport 2 X360

A Forza Motorsport című Xbox autóverseny folytatása, azúttal a 360-as variánsra.

A heti játékmegjelenések

Rossz hírrel kell szolgálnunk: a nyár hivatalos megkezdődésével beköszöntött az év legkomolyabb uborkaszezonja is - a héten azért érkezik még pár finomság.

Országos Forza Motorsport 2 bajnokság

Ciao Magyarország! A Forza Motorsport 2 hamarosan a boltokban! Látogass el Microsoft rendezvényeire, ahol még a megjelenés előtt kipróbálhatod a játékot!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Forza Motorsport 2 - a zene mind felett

A Microsoft Magyarország kérésünkre elküldte a Forza Motorsport 2-ben hallható zenék teljes listáját. A felhozatal nagyon kellemes, a tracklist első osztályú lett!

Forza Motorsport 2

Új szimulátorkirályt koronázunk a Gamekapcson! A Microsoft Magyarország és a Comprad PR jóvoltából közel három héttel a megjelenés előtt már tesztelhettük a Forza Motorsport második részét – és mint exkluzív cikkünk nyitómondata is türközi, a játék teljesen lehengerelt minket.

Új, közel nyolc perces Forza Motorsport 2 movie

Vadi új, egészen pontosan hét és fél perces videó látható a játékról, melyben a híres Nürburgringen csap össze múlt és jelen. Pazar képsorok!

Országos Forza Motorsport 2 bajnokság

Június 8-án debütál a teljesen magyar nyelvű Forza Motorsport 2. A Microsoft Magyarország a megjelenés előtt hatalmas bajnokságokat rendez országszerte.

Megjelent a Forza Motorsport 2 demója

A Microsoft fellőtte a Live-ra az Xbox 360 exkluzív Forza Motorsport 2 kipróbálható demóját. A program mérete mindössze 691 megás lett.

Forza Motorsport 2 - 167 új kép és 2 videó

Forza Motorsport 2 rajongók figyelem! Hatalmas adag médiaanyag érkezett a játékból, van itt egy rakat kép, meg néhány szuper videó is! Érdemes meglesni őket!

Forza Motorsport 2 - még 43 nap!

Már csak 43 napot kell várni, és megkaparinthatjuk a Microsoft Game Studios világszerte hatalmas lelkesedéssel várt Forza Motorsport 2 című játékát.