Forza Motorsport 2 X360

A Forza Motorsport című Xbox autóverseny folytatása, azúttal a 360-as variánsra.
Típus: Autóverseny

Megújul az Xbox 360 Platinum Hits sorozat

Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.

Negatívan hatnak a játékok vezetési szokásainkra

Bár lehet néhányak számára nem újdonság, sokan nem ismerik el, hogy a videójátékok negatív hatással lehetnek a vezetési szokásaikra, a valós életben.

Képek az Infomarket Game Show 2008 kiállításról

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a hétvégén rendezték meg az Infomarket 2008 kiállítást. Volt Mobil Show, Game Show, mi meg vittünk fényképezőt.

Forza Motorsport 2 - úton a legújabb kiegészítés

A Forza Motorsport 2 hivatalos weboldalán került bejelentésre a szimulátor legújabb kiegészítése, mely március 19-étől, vagyis szerdától válik elérhetővé.

Új termékek a GK SHOP-ban

Ismét frissült a Gamekapocs webáruház tartalma. Az új címeket folyamatosan töltjük fel, az eredeti játékra éheseknek érdemes meglesniük a legfrissebb listát is!

Forza Motorsport 2 - hamarosan újabb DLC érkezik

Hamarosan újabb Downloadable Content (DLC) érkezik az Xbox 360-exkluzív Forza Motorsport 2-höz, mely ugyan nem lesz ingyenes, de megéri majd a pénzét!

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Lezárult a Forza Motorsport 2 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a Microsoft Magyarország jóvoltából eredeti Forza Motorsport 2 játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Forza Motorsport 2 játékot!

Legújabb nyereményjátékunk az Xbox 360 tulajdonosoknak szól. Válaszolj helyesen három kérdésre, és két hét múlva tied lehet egy eredeti Forza Motorsport 2!