Forza Motorsport 2 X360

A Forza Motorsport című Xbox autóverseny folytatása, azúttal a 360-as variánsra.
Típus: Autóverseny

GDC 2007: Tíz új videó a kiállításról

Tíz vadi új videó érkezett a GDC-n bemutatott a Forza Motorsport 2-ről, a Gods and Heroes: Rome Rising-ról, a Halo 2-ről és a Warhawk-ról.

Fotómód a Forza Motorsport 2-ben

Képek, leírások, és videók formájában egyre több infómorzsát potyogtat a Microsoft a napról-napra egyre közeledő, X360 exkluzív Forza Motorsport 2-ről.

Forza Motorsport 2 - magyar szinkronnal

A Microsoft Game Studios bejelentette, hogy legújabb szimulátoruk, a Forza Motorsport 2 teljes lokalizált változatban lesz elérhető a magyar üzletekben.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Ismét késik a Forza Motorsport második része

A Microsoft az eredeti tervek szerint még idén karácsonykor megjelentette volna a Forza Motorsport második részét, ám ismeretlen okokból halasztani voltak kénytelenek...

TGS 2006: A harmadik galériafrissítés

Itt a legfrissebb galéria-különkiadásunk, melyben csak a Tokyo Game Show-ról származó, nextgen anyagok kapták a főszerepet.

Szombat reggeli galérifrissítés

A szombat reggelt egy szép adagnyi screenshottal nyitjuk egy nagyobb galérifrissítés keretében. A legújabb, legszebb és leglátványosabb képekért erre tessék!

Forza Motorsport 2 csak jövőre?

A Forza Motorsport 2 menedzsere, Che Chou egy fórumon keresztül értesítette a játékos közönséget arról, hogy a gamma nem fog megjelenni idén karácsonykor.

Mi tíz darab videóval kezdjük a hetet - és Ti?

Tíz darab - elképesztően klassz - videó került fel szerverünkre - nem kisebb nevek kaptak helyet összeállításunkban, mint például a Forza Motorsport 2.

Közel 200 friss kép galériánkban!

Közel kétszáz darab vadi új kép került galériánkba; a felhozatal: Forza Motorsport 2, Gothic 3, Necrovision, Outrun 2006, Paraworld és még sok más finomság.