Resident Evil: The Umbrella Chronicles

A Resident EVil sorozat legújabb darabja, ezúttal a Nintendo új konzoljára, a Wii-re. Zombigyilkolás távkapcsolóval... IGEN! :)
1408719600

Élőben játszhatják a Resident Evilt a japánok

Élőben játszhatják a Resident Evil a japánok, az országban ugyanis nemrég egy olyan airsoft-pálya épült, ami kifejezetten a Capcom sorozata előtt tiszteleg. Még BSAA-egyenruha is van!
1407749400

Tévésorozat készül a Resident Evil alapján

Nemcsak az első rész felújított változatának örülhetnek a Resident Evil-rajongók, úgy néz ki, egy tévésorozat is készül a játékok alapján, melynek a címe Arklay lesz. Már kaptunk is egy kedvcsinálót belőle. Vagyis valami olyasmit.
1403078400

Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.
1363258800

A régi gárda tér vissza az új Resident Evil-filmben

Legalábbis Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson rendező már biztosan közreműködnek a jövőre érkező hatodik Resident Evil-film munkálatainál, jóllehet ebben egy percig sem kételkedtünk.
1362502800

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.
1347876000

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.
1341226835

Traileren a Resident Evil Chronicles HD Collection

Tegnap új előzetessel jelentkezett a Resident Evil Chronicles HD Collection, mely összefoglalja az eddig megjelent railshootereket, s mindezt Move-támogatással és felhúzott grafikával egészíti ki. A trailerben látható fickó él-hal a táncjátékokért - vesztére, mert így figyelmen kívül hagyja a zombikat.
1339740009

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.
1327085103

Videón a Resident Evil: Chronicles HD

Milyen meglepő, hogy a mai híráradatot is a Resident Evillel zárjuk, hiszen a tegnapi nap nem csupán a sorozat hatodik részétől volt hangos, hanem attól is, hogy végre mozgásban is láthatjuk a korábban Wii-n futó Chronicles-sorozat HD-re húzott verzióját. Ez utóbbi kizárólag PS3-ra jelenik meg.
1320076777

PS3-ra jönnek a Resident Evil Chronicles-játékok

Azért annak is megvan az előnye, hogy a Sonynak "később jutott eszébe" megvalósítani a Wii kontrolleréhez hasonló PlayStation Move-ot: így utólag is rábírhat bárkit arra, az egykori Wii-s remekeket felújítva, Move-támogatással dobja ki a PlayStation 3-ra - most a Resident Evil Chronicles-játékok jártak így.