Resident Evil: The Umbrella Chronicles

A Resident EVil sorozat legújabb darabja, ezúttal a Nintendo új konzoljára, a Wii-re. Zombigyilkolás távkapcsolóval... IGEN! :)

Resident Evil: Umbrella Chronicles látnivalók

A Capcom végre mutatott valamit a készülő Wii-exkluzív Resident Evil-részről, az Umbrella Chronicles-ről. Vigyázat, kemény anyag!

A Capcom is beruházott az Unreal Engine 3.0-ra

A Capcom a nagyobb kiadók között a legutóbbi, aki szerződést kötött az Epic Games vezetőségével az Unreal Engine 3.0 használata érdekében.

Resident Evil: Extinction teaser trailer

Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik akkordjának előzetes videója, mely nagyvonalakban jelzi nekünk, hogy mire számíthatunk az ősz folyamán!

A húsz "legmásabb" játékhős

Tudjuk jól: egyenlőség, szeretet és a többi. Akkor sem tudtuk megállni, hogy ne tegyük közzé a listát, melyen a játékipar húsz "legmelegebb" karaktere szerepel.

Resident Evil - A harmadik filmről...

Információk érkeztek a Resident Evil: Extinction-ról, melyben az emberiség utolsó szilánkja úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt a világunkat elárasztó zombikkal szemben.

E3 2006: Resident Evil Wii bejelentés

A Nintendo most értesített minket, hogy a Capcom már hegeszti a Resident Evil sorozatuk legújabb részét, melyet ezúttal már Wii platformra fejlesztenek.