God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.

God of War 3 - A fejlesztés kulisszatitkai

Az epikus trailer után megszólaltak a fejlesztők is, s elmesélték, hogyan is késztették az előzetest, valamint mondanak néhány szót magáról a játékról is.

God of War 3 - Epikus trailer

Vadonat új trailer érkezett Kratos kalandjainak lezáró fejezetéhez, a God of War harmadik részéhez, amely minden eddiginél jobbnak ígérkezik.

Részletek a God of War harmadik részéről

A GameFAQ fórumon megjelent egy hozzászólás, amely a Game Informer következő számára hivatkozva lerántja a leplet a God of War 3 néhány részletéről.

God of War III

A legutóbbi Spike TV Video Game Awards több szempontból is unikum volt. Itt láthattuk először az Uncharted 2: Among Thieves-t, a Dantes Infernot, a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damnedet, a Terminator: Salvation játékot, sőt ezen a rendezvényen mutatták be az első igazi God of War III videót is. Izgalmakban tehát felért bármelyik E3 vagy GC kiállítással, a premier infóknak köszönhetően pedig végre összeállt, hogy milyen is lesz Kratos legújabb eljövetele.

God of War III - új előzetes anyagok februárban

PS3-tulajok, God of War rajongók, tessék bekarikázni a naptárban február 10-ét, akkorra várjuk ugyanis az újabb előzetes anyagokat a God of War III-ról!

Exkluzív címekkel erősít idén a Playstation 3

David Reeves, a Sony európai képviseletének elnöke elmondta, hogy az idei esztendőben szeretnének sok és minőségi exkluzív játékot megjelentetni Playstation 3-ra.

David Jaffe újra szól a God of War 3-ról

Még a gameplay videó kiadása előtt David Jaffe elmesélte, hogy mennyire szép a God of War harmadik része, s most újra szólt a játékosokhoz.

VGA 2008: A várva-várt előzetesek

Az éjszaka folyamán bemutatták a várva-várt előzeteseket, amelyeket most egy csokorba gyűjtve nézhettek meg. Kellemes látvány.

God of War III gameplay és GTA 4 DLC a VGA-n

Az idei Video Game Awards rendezvényen gameplay jeleneteket láthatunk majd a God of War III-ból, sőt ott lesz a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned is.

God of War 3 - hamarosan mozgásban is láthatjuk

December 14-én a Video Game Awards rendezvényen láthatjuk majd a nagysikerű God of War sorozat harmadik részét, mégpedig egy gameplay videó erejéig.