God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.

Megerősítették a God of War III készültét

Nem újdonság, hogy készül a God of War III, sok pletykát hallottunk már róla, azonban a Sony ma hivatalosan is megerősítette a projektet.

Három új játékon dolgozik a God of War alkotója

David Jaffe, a God of War kitalálója és tervezője, újonnan alapított studiójával, Eat Sleep Play-jel három új - PlayStation 3-exkluzív - címen dolgozik.

Elkészült a God of War-mozi forgatókönyve

David Jaffe, a PlayStation-exkluzív God of War-játékok kitalálója egy interjú keretében számolt be arról, hogy a játékai alapján készülő mozi forgatókönyve elkészült.

GDC 2007: Idén érkezik PSP-re a God of War

Ha már Amerikába vezérelt minket a sors, szemügyre vettük a nyugati kollégák tesztpéldányát a God of War II-ről, melynek dobozában érdekességre bukkantunk.

PSP-re is készül a God of War?

A spanyol Meristation magazin belsős forrásra hivatkozva ír a God of War PSP-s átiratáról - a pletykák egyelőre nem megerősítettek a Sony által, s alapjuk sincs igazán.

Megkezdődött a God of War III tervezése

Ugyan a God of War II megjelenéséig hónapok vanna hátra, David Jaffe, a Sony egyik dizájnere egy rendezőkollégájával neki ült a harmadik rész tervezésének.

God of War III tervek a Sony-nál

David Jaffe, a Sony egyik dizájnere internetes blogjában elszólta magát a God of War trilógiát illetően. Nocsak-nocsak, micsoda fejlemények.