God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.

God of War III

Bátor harcosból hadvezér, vakmerő vezetőből Spárta szelleme, istenből újra halandó, és végül félisten Hérosz: ő Kratos, a legspártaibb spártai, akivel a gőgős, örökké ármánykodó és cselszövő istenek csúnyán elbántak. Ezt kissé megelégelve úgy döntött, hogy visszavág, és ő is csúnyán elbánik velük, de nagyon, nagyon csúnyán…

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten érkezik a God of War harmadik része, kiegészül a Dragon Age, végre fény derül a Command & Conquer minden titkára, és jön a Metro 2033 is.

GDC 10: Giga adag screenshot a kiállításról

Annyi screenshotunk van a Game Developers Conference-ről, hogy még a lista átolvasása is külön program. Ja, és csak szupersztár címek vannak benne!

GDC 10: Bemelegítő screenshotok kapunyitáshoz

Mindjárt indul az idei Game Developers Conference, mi pedig nem is ünnepelhetnénk meg ezt máshogyan, mint egy nagy adag screenshottal!

A God of War rendezője pihenni küldené Kratost

Stig Asmussen rendező a márciusban megjelenő harmadik rész után hosszabb szünetet tartana a következő God of War-epizódig - mondjuk úgy tíz évet.

Nem kell telepíteni az új God of Wart

A Sony bejelentette, hogy nagy mérete ellenére nem fog telepíteni a God of War III, csupán csak öt megabájt hely kell majd neki a mentések miatt.

God of War III - délutáni hírmorzsa adag

Már bemutattuk a legújabb, Vengeance névre keresztelt trailert, most pedig pontokba szedve, kicsit részletesebben felsorolnánk néhány érdekességet az új God of Warról.

Aranylemezen a God of War III

Végre elkészült a God of War III. A minap fejeződtek be a munkálatok, s bár tudtuk, hogy a játék szerves része már készen van, még kellett neki egy kis polírozás.

God of War 3 valóságshow kezdődhet

A SpikeTV, együttműködésben a Sony stúdióival jelentkezőket keres a God of War 3 valóságshow elkészítéséhez.

Újra mozgásban a God of War III

Végre belepillanthattunk az új God of War III trailerbe, amit feszült várakozás, izgalom előzött meg, míg a GT visszaszámláló órája lejárt az előzetes bemutatásáig.