God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.
Típus: Akció, Harcos

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten érkezik a God of War harmadik része, kiegészül a Dragon Age, végre fény derül a Command & Conquer minden titkára, és jön a Metro 2033 is.

GDC 10: Giga adag screenshot a kiállításról

Annyi screenshotunk van a Game Developers Conference-ről, hogy még a lista átolvasása is külön program. Ja, és csak szupersztár címek vannak benne!

GDC 10: Bemelegítő screenshotok kapunyitáshoz

Mindjárt indul az idei Game Developers Conference, mi pedig nem is ünnepelhetnénk meg ezt máshogyan, mint egy nagy adag screenshottal!

A God of War rendezője pihenni küldené Kratost

Stig Asmussen rendező a márciusban megjelenő harmadik rész után hosszabb szünetet tartana a következő God of War-epizódig - mondjuk úgy tíz évet.

Nem kell telepíteni az új God of Wart

A Sony bejelentette, hogy nagy mérete ellenére nem fog telepíteni a God of War III, csupán csak öt megabájt hely kell majd neki a mentések miatt.

God of War III - délutáni hírmorzsa adag

Már bemutattuk a legújabb, Vengeance névre keresztelt trailert, most pedig pontokba szedve, kicsit részletesebben felsorolnánk néhány érdekességet az új God of Warról.

Aranylemezen a God of War III

Végre elkészült a God of War III. A minap fejeződtek be a munkálatok, s bár tudtuk, hogy a játék szerves része már készen van, még kellett neki egy kis polírozás.

God of War 3 valóságshow kezdődhet

A SpikeTV, együttműködésben a Sony stúdióival jelentkezőket keres a God of War 3 valóságshow elkészítéséhez.

Újra mozgásban a God of War III

Végre belepillanthattunk az új God of War III trailerbe, amit feszült várakozás, izgalom előzött meg, míg a GT visszaszámláló órája lejárt az előzetes bemutatásáig.

Lesz még God of War a harmadik rész után is

A SCE Santa Monica embere, John Hight elmondta, hogy a God of War III lesz a trilógia utolsó része, de a sorozat még folytatódni fog a jövőben is.