Kane & Lynch: Dead Men

A Hitman készítőinek legújabb játéka PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A Kane & Lynch izgalmas co-op élményt, kemény taktikát és sok-sok lövöldözést ígér - mindannyiunk legnagyobb örömére.

X360 mintára alakul a Games for Windows LIVE

A Microsoft bejelentette, hogy a Games for Windows LIVE legújabb, 1.2-es verziója több, az Xbox 360-nál már megismert ficsőrt is bevezet a PC-sek körébe.

Végleges Kane & Lynch: Dead Men dátum

Az Eidos nyilvánosságra hozta a Kane & Lynch: Dead Men végleges megjelenési dátumát. Ha minden igaz, már két hónapot sem kell várnunk!

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Kane & Lynch látványosságok

Az Eidos új képeket tett közzé a Hitman-t is jegyző IO Interactive új, november 16-án boltokba kerülő játékából, a Kane & Lynch: Dead Men-ből.

Vadi új Kane & Lynch trailer

Az IO Interactive újabb előzetest bocsátott ki a készülő Kane & Lynch játékukból. A videó jóval hangulatosabb az eddigieknél, megtekintése erősen ajánlott!

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

GC 2007: Kane & Lynch: Dead Man videó

A Kane & Lynch: Dead Man című játékról valószínűleg elég "kevesen" hallotak, pedig érdekes egy játék lesz az egyszer biztos. Nézzétek meg a videókat és látni fogjátok.

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!