Kane & Lynch: Dead Men

A Hitman készítőinek legújabb játéka PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A Kane & Lynch izgalmas co-op élményt, kemény taktikát és sok-sok lövöldözést ígér - mindannyiunk legnagyobb örömére.

Az Eidos törölte a hazug Kane & Lynch csillagokat

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapján kamu review pontokkal népszerűsítik a játékot. Az Eidos ezt mára töröltette.

Hamis review pontok a Kane & Lynch honlapján

A Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapja szerint a játék maximális pontot kapott két nagy nemzetközi magazintól is, ám a valóságban ez nem teljesen így van.

A GameSpot cáfolta a tegnapi pletykákat

Nagy port kavart a tegnapi pletyka, miszerint a GameSpot egyik szerkesztőjét az Eidos kérésére kirúgták, amiért az lehúzta tesztjében Kane & Lynch-et.

Lehúzós cikke miatt rúgtak ki egy Gamespot írót?

A Kotaku értesülései szerint a Gamespot kirúgta Jeff Gerstmann íróját, amiért az lehúzós cikket írt a Kane & Lynch-ről, hiába perkált nekik az Eidos.

Szerda esti galériafrissítés

A megszokott módon befutott heti galériafrissítésünk legújabb darabja is: a felhozatalt erősíti többek között a World of Warcraft és az Alone in the Dark...

Kane & Lynch: Dead Men mozi Bruce Willis-szel?

A Times Online értesülései szerint a Lionsgate hamarosan filmet forgat a Kane & Lynch: Dead Men-ből, sőt állítólag már a stáblista is megvan!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző listánk - röviden a felhozatalból: Crysis, Assassins Creed, Kane & Lynch, Blacksite, Medal of Honor...

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Jesper Kyd dolgozik a Kane & Lynch zenéjén

A számos bezsebelt díjra való tekintettel az IO Interactive ismét Jesper Kyd-ot kérte fel, hogy készítse el új, novemberben érkező akciójátékuk zenei aláfestését.

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.