Kane & Lynch: Dead Men

A Hitman készítőinek legújabb játéka PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A Kane & Lynch izgalmas co-op élményt, kemény taktikát és sok-sok lövöldözést ígér - mindannyiunk legnagyobb örömére.

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Bruce Willis játszhat a Kane & Lynch moziban

A Kane & Lynch: Dead Men alapján készülő mozifilm két főszereplője Bruce Willis és Billy Bob Thornton lehet, ebből az egyik szinte már biztos befutó.

Véget ért a Game of the Year 2007 szavazás

Véget ért a Gamekapocs Game of the Year 2007, melyben az elmúlt év legjobb játékaira szavazhattatok. Most következzenek az eredmények!

Jól fogy a Kane and Lynch: Dead Men

A negatív reklám is reklám - szokták mondani, a Kane & Lynch: Dead Men pedig a borzasztó kritikák és a kiadó körüli botrányok ellenére is rendkívül keresett.

Megérkezett a Kane and Lynch PC-s demója

Jobb később mint soha! Két hónappal a teljes verzió megjelenése után, megérkezett a Kane & Lynch: Dead Men demója számítógépre.

Újabb GameSpot-író távozott a botrányok után

Miután lehúzós cikke miatt kirúgták a GameSpot szerkesztőjét, egyik írójuk önként döntött úgy, hogy mindent kitálal és elhagyja az online magazint.

Az év tíz legnagyobb híre a játékvilágból

Újabb remek éven vagyunk túl, mely a többihez hasonlóan nem telt eseménytelenül - a FiringSquad kiválasztotta az esztendő tíz legnagyobb hírét.

Kane & Lynch: Dead Men

Az IO Interactive manapság elég jól tengeti napjait. Meglepő módon ez a fejlesztő team képes volt arra, amire sokak a mai napig sem. 1998-ban alakult dán csapat első játékával azonnal berobbant a köztudatba.

Kane & Lynch demó érkezett Xbox 360-ra

A gamespotos újságíró kirúgása és az Eidos népszerűsítései trükkjei után végre pozitív módon is hallat magáról a Kane & Lynch: megérkezett a játék kipróbálható változata.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.