Half-Life

A világ talán legmeghatározóbb FPS-e.
Típus: FPS

Képeken a törölt Half-Life fejlesztés

Randy Humphries egy kiemelkedő tehetségű illusztrátor, modellező és koncepcióművész, aki 2004 óta dolgozik az EA berkeiben. 10 éve minden jelentős projektben közreműködött, saját portfóliójában szemezgetve egy olyan Half-Life játék képei bontakoznak ki, mely sajnos soha nem látta meg a napvilágot.

40 perc marketing Gabe Newell társaságában

Vannak olyan emberek, akikre muszáj figyelni még akkor is, ha nem szeretnénk. Nos, Gabe Newell, a Valve elnöke nem éppen szép ember, és nem is valami szimpatikus, de az tény, hogy tud valamit. Most ő tartott egy 40 perces előadást az egyik amerikai iskola óráján.

Elkészült a Beyond Black Mesa fanfilm

A szükség nagy úr - gondolhatják a Half-Life 2 fanatikusok, ha egyszer a Valve képtelen lepaktálni valamelyik hollywoodi stúdióval egy HL2 mozi kapcsán, akkor a rajongók csinálnak maguknak egyet. Két éve hallottunk először a Beyond Black Mesaról, most eljött az idő, hogy Ti is megtekintsétek! Forró anyag!

Egy helyben toporgott a HL2: Black Mesa mod

Nem szokásunk modokkal foglalkozni, mégis néhány ígéretes próbálkozáson rajta tartjuk a szemünket. Ezek közül az egyik a Half-Life 2 alá írt és sokat csúszó Black Mesa, amely Gordon Freeman első kalandjának teljes átirata lesz a Source engine alá. A fejlesztők szerint "van jobb dolguk is az életben".

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.

30 millió felhasználója van a Steamnek

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Steam. A Valve játékos szolgáltatása nem kevesebb, mint 30 millió felhasználót tudhat a háta mögött, s nem csak mint közösségi rendszer, de digitális üzletként is kiválóan működik. A Steam nyolc éve indult el, azóta töretlen népszerűségnek örvend.

Beyond Black Mesa - fanfilm a HL2 alapján

Lelkes amatőr filmkészítőket inspirált a Half-Life 2 világa, úgy döntöttek filmre viszik az előzményként szolgáló Black Mesa incidenst. Be is futott az első teaser.

Húsz évnyi PC-s játéktörténelem egy képen

Egy lelkes PC-s játékrajongó egy képen gyűjtötte össze az elmúlt húsz év legjelentősebb PC-s játékmegjelenéseit. Nosztalgia mód bekapcsolva.

Half Life film - a Valve és Joss Whedon beszélgetnek

Joss Whedon állítólag az Avengers befejezése után kezdhet majd neki a Half Life film elkészítésének, bár egyelőre még csak a tárgyalásoknál tartanak.

Valve: szeretnénk, ha nyíltabb lenne a PS3

A Valve szerint a Playstation 3-nak inkább nyitottabbnak kéne lennie, mint egy Macnek, ahelyett, hogy zártabb, mint például egy Nintentdo Gamecube.