Képeken a törölt Half-Life fejlesztés

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 24.
  • Érdekesség
Randy Humphries egy kiemelkedő tehetségű illusztrátor, modellező és koncepcióművész, aki 2004 óta dolgozik az EA berkeiben. 10 éve minden jelentős projektben közreműködött, saját portfóliójában szemezgetve egy olyan Half-Life játék képei bontakoznak ki, mely sajnos soha nem látta meg a napvilágot.

A játék Heaven városában játszódott volna, arról azonban nincs hír, hogy ez egy különálló cím lett volna, vagy netán az Orange Box korábban pletykált DLC-jéről lenne szó. Más források szerint a törölt Road Rush munkacímen futó projektből származnak az alábbi koncepciók. Az biztos, hogy a már soha meg nem jelenő játékot az EA adta volna ki, és tanulva abból, hogy Humphries portfóliója csupa legitim tartalmat vonultat fel, mindenképpen van valóságalapja a koncepteknek.

 

 

A képeken látható katornák kísértetiesen hasonlítanak a Half-Life Combine-erőire, ám sokkal realisztikusabb hangulatú játék képét festi le előttünk, Akár szimpla modként, akár kiegészítőként jelent volna meg a Heavenben játszódó fejezet, mindenképpen sajnálatos tény, hogy nem játszhattunk vele. Szerencsére egy pillantást azért vethetünk rá. Majd az Episode Three-ben elfelejtjük sirámainkat...

7.
MZperX
Inkább olyan hírt akarok ezzel a búrával fémjelezve látni, hogy befejezték a black mesa source-ot meg atz operation black mesat. Nem szoktam játékokat tűkön ülve várni, akkora gémer nem vagyok, de ezek már kiborítanak, hogy ennyit késnek.
6.
Berencsit
#5: jaja pont írni akartam .;)
5.
Sousuke1989
#2: Csőkulcsot Adrian Shephard tizedes az Opposing Force főhőse lengetett, Barney-nak pajszere volt a Blue Shift-ben.
4.
MadDragon
Half-life wikin találhatsz még egy csomó dolgot, amit kihagytak időhiány miatt. Több pálya és új ellenségek lettek volna még.
3.
Xion
a helyszínek nekem is ismerősek, de érdekesség hogy a fekete ruhás katona karján díszeleg a C17 (City Seventeen) karszalag. :)
2.
brummi
Freeman pajszeres volt mindig is, nem franciakulcsos, talán a Blue Shiftben Barney lengetett csőfogót, de nem emléxem, nem tegnap volt már..
1.
Ezek itt "csak concept art"-ok, simán fel lehetne használni a HL3 vagy Episode3-hoz, már ha akarnak egyáltalán ilyeneket csinálni.... :(

Amúgy elnézegetve ezeket, olyan "DejaVu" érzésem van. Mintha már jártam volna erre (pl. a HL2 egyes pályái kísértetiesen hasonlítanak!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...