City of Heroes: Good Versus Evil Combined Edition

Ezen csomag tartalmazza a City of Heroes és City of Villains játékokat egy csomagban egy kisebb kiegészítővel, mely PvP-zónákat tesz a játékba.
1348996104

Petícióval kampányolnak a City of Heroesért

A NCsoft augusztus végén jelentette be, hogy az év végén bezárja a Paragon Studiost, és ezzel együtt véget vet a City of Heroes nyolcéves pályafutásának is. A rajongóknak természetesen nem tetszik az ötlet, minden létező módszert megragadnak ahhoz, hogy megmentsék a szuperhősös MMO-t.
1308758400

Ingyenessé válik a City of Heroes is

A free-to-play játékok korát éljük, ma már fizetős MMORPG-t csinálni nem annyira jó biznisz, mint annak idején. A City of Heroes viszonylag sokáig húzta a nem túl barátságos havidíjas mezőnyben, az év végén azonban átalakul a cím, és egy részét teljesen ingyen játszhatjuk majd.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1270645320

Készül a City of Heroes második része?

A City of Heroes az első komolyabb szuperhősös MMO-játék volt, 15 kiegészítőt is megélt, nem csodálkoznánk, ha a NCSoft belevágna a folytatás fejlesztésébe.
1229021160

A City of Heroes fejlesztőivel erősít az Atari

Kezd egyenesbe jönni az Atari, már arra is van keretük, hogy stúdiókat vásároljanak fel. Az akvizíció azért is érdekes, mert a cég a Ubisofttal futott versenyt.
1194527760

A NCsoft kezébe került a City of Heroes

A játék kiadásáért ugyan eddig is az NCsoft felelt, mostantól kezdve azonban a továbbfejlesztés is rajta fog múlni - pontosabban a cég újonnan alapított studióján.
1181312880

Film készül a City of Heroes alapján

Én nem látom értelmét az MMO-játékok mozivászonra történő átgyúrásának, mindenesetre akadhat néhány játékos, aki örül kedvencei feldolgozásának.
1159129380

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk is izgalmas, változatos lesz, hiszen érkezik például a Caesar IV, a Just Cause, az El Matador, az Import Tuner Challenge és még sok más finomság!